R-Nav ekolayzer ayarlarını paylaşalım

dogancan35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar icon aracımda bass reflex diye bi sistem var fakat kapılarmı küçük içinde kaplamadanmıdır nedir sesi boğuyor yanı bi isim vermişler insan iyi bişey bekliyo bas lar güçlü ama hoparlörler için alan olmadığından boğuyor sesi haliyle eski aracım i20 de iki hoparlör vardı sesi full yapsam bile banamısın demiyordu herkez kendi aracındaki ekolayzer ayarlarını paylaşabilirmi ideali buldum diyen ben şuan için
Bass:-4
altındaki :-3
tiz:+4
ses ayarındaki yükseltici şeyde kapalı olarak kullanıyorum 25 e kadar sorun olmuyor

herkez yazarsa iyi bir paylaşım olucak diye düşünüyorum

Benim ayarlarım Bass +2 Mid -1 Tiz +2 şeklinde klasik full bass full treblle ayarıdır. Mümkün olduğunca mp3 dinliyorsanız 320 kbps altı olmadığına dikkat edin. Çok fark ettiriyor. Ben bununla bir sorun yaşamıyorum. Genelde 16-20 arası açık oluyor.

Benim ayarlarım Bass +2 Mid -1 Tiz +2 şeklinde klasik full bass full treblle ayarıdır. Mümkün olduğunca mp3 dinliyorsanız 320 kbps altı olmadığına dikkat edin. Çok fark ettiriyor. Ben bununla bir sorun yaşamıyorum. Genelde 16-20 arası açık oluyor.
saol hocam bi deneyim :) mp3 ler kalite olarak dipte malesef youtube tan çeviri yapıyorum elinde olan varsa site paylaşıma açığım :)

peki bazı mp3 lerde hoparlörlerin patlaması gibi ses çıkarması nedendir?

peki bazı mp3 lerde hoparlörlerin patlaması gibi ses çıkarması nedendir?

Kalitesiz ve dengesiz ayarlanmış ekolayzırdan kaynaklanıyor bu sorun. youtubedan atılan şarkıların genel olarak bu tarz bir sorunu var. Bende 1-2 tane denedim çok kötü oluyor gerçekten. Cliolarda çok ince ayar olmamasına rağmen yüksek kaliteli indirdikten sonra çok problem olmuyor.

saol hocam bi deneyim :) mp3 ler kalite olarak dipte malesef youtube tan çeviri yapıyorum elinde olan varsa site paylaşıma açığım :)

youtube'dan çeviri yapıcaksanız mp3fiber.com sitesinden 320 kbps seçerek indirirseniz yine bir nebze daha iyi olacaktır. İndireceğiniz videoların da yüksek kalite seçenekli olanlardan seçmelisiniz.

Geri