Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elinize sağlık güzel bir konu olmuş. Bende clio sport tourer aldım. Bendeki Media Nav için ilk mesajtaki uygulamayı yaparsam kullanabilirmiyim? Bu program sadece R-Nav içinmi? Media Nav için varmı bu şekilde kullanabileceğim? Veya sadece speedcam dosyalarını nasıl eklerim? Ha birde bunu yüklediğimiz zaman garanti dışı oluyor sanırım geri almanın yolu varmı?
Konu için teşekkürler. Bu skini nasıl aktiv ediyoruz? bendeki nasit bir skin geldi ekrana. acaba başka skinler yükleme şansımız varmı? İlk mesajta ekli olan programda Ana menude ayarlarda varmış benim skin değişik yolla yüklediğim için görünmüyormuş. ilk mesajtakini yükleyince ordan ayarlayıp seçebiliyorum.
Arkadaşlar ilk sayfadaki 125mb lık dosyayı indirdim güncellemeyi aynen anlatıldığı gibi yaptım buraya kadar bir sorun yok. Ama gelgelelim konunun ilk sayfasındaki o Media skine bir türlü ulaşamadım ekrana başka bir görüntü geliyor ve hangi tuşa basarsam ekran donuyor acaba neyi eksik yapıyorum benim istediğim tek şey ilk sayfadaki o görüntüye ulaşmak ve onu stabil bir şekilde çalıştırmak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ilk sayfadaki 125mb lık dosyayı indirdim güncellemeyi aynen anlatıldığı gibi yaptım buraya kadar bir sorun yok. Ama gelgelelim konunun ilk sayfasındaki o Media skine bir türlü ulaşamadım ekrana başka bir görüntü geliyor ve hangi tuşa basarsam ekran donuyor acaba neyi eksik yapıyorum benim istediğim tek şey ilk sayfadaki o görüntüye ulaşmak ve onu stabil bir şekilde çalıştırmak. Yardımcı olursanız sevinirim.