R-NAV mı? R-LINK mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sefa1925
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sefa1925

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, arnızda yeniyim. 2 gün önce Mais'e Clio 4 siparişi verdim en fazla 20 gün içinde gelir dendi. Ama bugün benim aklıma birşey takıldı ve cevaplarsanız çok memnun kalırım. Benim aracımın multimedya sistemi R-NAV olarak mı gelicek R-LINK'mi? Forumda okuduğum kadarıyla R-NAV'dan R-LINK'e geçmek olmuyormuş. Türkiye'deki tüm araçlar R-NAV olarakmı geliyor? Eğer R-NAV'sa aracım, bunu satış temsilcisine söyleyip R-LINK olarak değiştirme imkanım var mı?

aracınız gelmeden bi şansınızı deneyin. faturası kesilirse dönüşü olmayabilir :D

Standart donanim r nav olmasi lazim.satis temsilciniz ile bi gorusun hala sansiniz varsa isterseniz r link icin opsiyon farki da odeyerek alabilirsiniz

Arac 20 gun icinde gelecekmis, hala degistirme sansiniz var bence...

Eğer aldığınız araç stoktan teslim değilse değiştirebilirsiniz. Yani bu araç sizin için baştan mı üretiliyor yoksa Bursa'dan mı geliyor önce onu öğrenin. Clio'nun en full versiyonunu da alsanız içinde R-Nav gelir. R-Link'i fark ödeyerek alabilirsiniz. Fakat aradaki farka değer mi değmez mi bunun kararı size ait.

Standartı R-NAV dır, R-LİNK opsiyon olarak sunuluyor. Fakat 2500 TL verip R-LİNK almaya gerek varmı diye soracak olursanız. Tabiki Hayır derim.

Sözde en full aracı alıyoz bizde :soru

2500 lira iyi para, düşünmek ve cüzdanı yoklamak lazım... :)

2500tlye değmez üstüne geri görüş kamerası isteseniz r-linke bağlı o da ayrı opsiyon herşey maliyet bence fazlasıyla gereksiz bedeli düşünüldüğünde.

2500 tl çok para... kesinlikle değmez... R-nav bence her türlü yeter, araba da internete bağlanmayalım, bir orada hayatımızdan uzak dursun İnternet..

Geri