R.sport sticker

boysofhell37

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arka kapı altına renault sport sticker nasıl olur ? bide renk olarak hangi renk olur ? bide nerden temin etcem reklamcıya gittim istedim gibi yapamadı :) bide ölçüleri hakkında yardım :) ?

Mck motorsporta yazarsanız size yurt dışından orjinal getirebilir,birde kendinizi üye tanıtımlarından tanıtırsanız ilteşimimiz daha rahat olur :eyv

kendimide tanıtıtıyım :) ben Sinan Kaya :))

Mesajlarınızda iki mesaj görünüyor ve ikiside burda :)

Eğer istediğiniz stickerın resmini buraya eklerseniz bizde yardımcı olmaya çalışırız ama orjinal derseniz mck getirebilir.

Fotoğraf falan eklermisiniz..Ben bu sitedeki 2-3 arkadaşın arabasına yaptım dediğin sticker'ı..Reklamcı nasıl istediğin gibi yapamadı biraz daha detay verirsen yardımcı oluruz

reklamcı istedim gibi yapamadı evet yamuk yumuk bişiler yaptı :) resim eklicemde onuda nasıl eklicem bilmiorum :))

Sitemizdeki ersel arkadaşımız ile ilhan arkadaşımızın arabalarına uyguladım bu sticker'ı birine mat siyah diğerine mat sarı yaptım çokta güzel oldu :) Eğer orjinal isterseniz mck motorsport yardımcı olabilir sitemizdeki ama reklamcı işi derseniz ben yardımcı olayim..Ölçülerini ve rengini verin halledelim

uygulanan arabaların resimlerini görebilrmiyim hem bide arabalar Clio rs mi :D bnm 19 a olcak :)))))

Geri