R11 turbo faz 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALoNso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) Biraz borcum var. Bitince birşeyler olacak. Adam edebilmem için (motor-boya) 2-3 bin TL istiyor şuan.
öncelikle onları yaptıracağım. Ama rahatlayınca turbolama düşüncemde yok değil.
Gti öpmek güzel olur. :)

ben ankarada ve adanada var sanardım turbolu sahinler turbolu anadollar meger izmirdede varmıs :D

adamlarla konuştum. 20-25bin TL dökmüşler araca. Başarılı fakat büyük para! Ama hastalık işte :)

Görkem izmirdeki sarı hala duruyor. o çok canlı bir parça sahibi 10-15bin Tl ler düşünüyor. Ki bence eder.
3.20 lerle kalkıyor araç. Gti vtec tanımıyor. o kdar yani...
izmirde mahalli draglara falan katılıyor. Ciddi bir makina.
onunda toplanma ve restorasyon çalışmalarını biliyorum. Ama Bademle kalkamaz sanırım..

çok iyi ya :D maşAlllah abi umarım aklındakileri aracına uygularsn..tekrar hosgeldın

adamlarla konuştum. 20-25bin TL dökmüşler araca. Başarılı fakat büyük para! Ama hastalık işte :)

sorma aga harbi hastalık herifler e30ları e36ları çalıp çalıp turbolu motorları takıyorlar şahinleree ankarada :D turbolu sahinlerin %99 unde bmw 318 ve 320 motoru var :D

Görkem bademi bilmediğimden bişey diyemeyeceğim. :)

mhmtkrdd teşekkür ederim. inşallah! :)

Görkem bademi bilmediğimden bişey diyemeyeceğim. :)

mhmtkrdd teşekkür ederim. inşallah! :)
forumda Badem yaz yada google de youtube de vosvos badem yaz ben şimdi video eklemek istemiyorum. Tahmin etmiştim bilmediğini ama emin ola Bademle kalkamaz. :eyv

sorma aga harbi hastalık herifler e30ları e36ları çalıp çalıp turbolu motorları takıyorlar şahinleree ankarada :D turbolu sahinlerin %99 unde bmw 318 ve 320 motoru var :D

Adamlar hastalıklı. :) Ben orjinali üstünde oynamayı tercih ederim.
:D

forumda Badem yaz yada google de youtube de vosvos badem yaz ben şimdi video eklemek istemiyorum. Tahmin etmiştim bilmediğini ama emin ola Bademle kalkamaz. :eyv

su memlekette bademi bilmeyenmi var aga ya :D bence badem bir fenomen olmalı bu ülkede :D bademi çıtır çıtır yiyen cıkmadı daha :D adam vtec gtı dci rs sdı gsı ne kadar I (ay) varsa alayına gidiyor :D

su memlekette bademi bilmeyenmi var aga ya :D bence badem bir fenomen olmalı bu ülkede :D bademi çıtır çıtır yiyen cıkmadı daha :D adam vtec gtı dci rs sdı gsı ne kadar I (ay) varsa alayına gidiyor :D
Anılım kapatalım konuyu bilmeyen varmış demekki :soryyy

Geri