R12 aldımm :)

batuhan_3000

Batuhan KARALAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar dershanede bir arkadaşımın gazıyla bir maceraya giriştik ve 1972 model bir R12 TL satın aldık. Arabayı arkadaşımla ortaklaşa aldık yaşımız tutmadığı için babamın üzerine yaptık arabayı ama seneye üstüme alacağım o yönden bir sıkıtım yok. Arabayı garaja çektirdik bayramdan sonra hemen restorasyona başlamayı düşünüyorum. Çok zamanımız var ilk etapta uygun fiyata parçalarını temin edip daha sonra restorasyona başlayacağız arkadaşım aracı biliyor bütün işlemleri beraber halletmeye çalışacağız. Şuan araba ölü vaziyette olduğu için fotoğraf çekmek istemiyorum çalışma başlayınca çekip foruma koyacağım :)

Hayirli Uğurlu Olsun Kardeşim ALLAH Kaza Bela Vermesin :)

şimdiden kolay gelsin fotoğraflarını yine de çekin buraya koymanıza gerek yok aracın işi bitince önce sonra diye karşılaştırma yaparsınız hayırlı bayramlar diyelim malum yarın bayram :)

şimdiden kolay gelsin fotoğraflarını yine de çekin buraya koymanıza gerek yok aracın işi bitince önce sonra diye karşılaştırma yaparsınız hayırlı bayramlar diyelim malum yarın bayram :)

yok zaten fotoğraflarını çekeceğim de araba biraz kötü bir halde en azından bir yıkamak lazım. bu arada size de hayırlı bayramlar :)
arabanın sol tarafında darbesi var kapı ile çamurluğun birleştiği yerden. motoru sağlam arkadaşım benden daha iyi anlıyor inceledi ama ben yine de sıfırlayacağım motoru. inşallah parça yönünden sıkıntı çıkarmaz [MENTION=4870]ömer[/MENTION]_61 abimizin aracını çok beğenmiştim onun kadar temiz yapmaya çalışacağız :)

Aracın hayırlı olsun kardeşim,benden sana tavsiye aracı üzerine alma,trafik sigortan inanılmaz yüksek çıkar...

• Beğen
Tepkiler: batuhan_3000
Aracın hayırlı olsun kardeşim,benden sana tavsiye aracı üzerine alma,trafik sigortan inanılmaz yüksek çıkar...

Aracın hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir restorasyon yapabilirsin ayrıca sigorta olayına katılıyorum meblağ çok yüksek oluyor

çok sağol üstat trafik sigortasının yaşa bağlı olarak yüksek çıkacağını biliyorum babam 45 yaşında olduğu için onda daha düşük çıkacaktır bakalım zaman ne gösterir belki restorasyonu yaptıktan sonra satabiliriz de sonuçta aracı ortak aldık :) tavsiyen için teşekkürler..

Okuyunca ilk fairwayim aklıma geldi , uçak gibiydi mübarek :)
Hayırlı olsun kardeşim :)

Hayırlı olsun,kazasız belasız..Bu işler büyük sabır istiyor sabırlı olun,herhangi bi aksilikte sabredin kazanan sen olursun :)

Geri