R19 lpg de tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tevfik20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tevfik20

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar r19 aracım bundan 1 kac ay öncesi lpg de tekliyordu illahi vites atman gerekiyordu devirli devirsiz atıldıgından araba bayılıyodu.Sanayiye gittim normal sistem sıfıra yakın 2.el bi tüp beyni aldım.Sorun cozuldu.1 hafta 10 gün önce aynı sorun tekrar basladı.gectigimiz hafta içinde izmirden brc marka tüp beyni getirttim.bu cumartesi montajını yaptırttım.Ama dün akırba ziyaretine giderken yolda bi kac sefer yine tekleme yaptı.Elektrikle mi bi sorun acaba ? Sizce neden olabilir ?:(

slm

sizinde şüphelendiğiniz gibi, büyük bir olasılık elektirik ile ilgilidir. yoksa her beyin arızalı çıkacak değildir. kablolardan biri ya saşe alıyordur. yada kesiklik yapıyordur. lpg nin elektirik aksamını yeniletin olsun bitsin

KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.

Bende de ikinci viteste giderken araç birden stop etti. çalıştırdım ama çalışmadı. sonradan benzine geçtim. tüp bitti diye düşündüm ancak istasyona girdiğimde lpg fullmüş. Lpg'yi başka yerden almaya başladım ama yine de az da olsa sorun devam ediyor. Yokuş çıkmaya korkuyorum. Benzinde yapmıyor. Sorun sizce ne olabailir?

tekleme sorunu bende de oldu disbiritör kapağını ve tevzi makarasıı değiştirdim sorun çözüldü

sagolun arkadaslar yeni bir brc kafa taktım sorun halloldu

merhaba ayni sorun benzindede gaz yapiyorsa ateslleme beyni yada atesleme bobinindedir.

Geri