r19 sübab

rosenberq

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracımızda olan vitesde ses olmayıp bosta ve rölentideyken cıkan tık tık sesi sübabın vurmasındanmış bizim motoru rektefe eden kişiye gidip sorduk ve gelin bakalım dediler gittik aracın sibobları aşağıya inmiş ve üstleri erimiş ve aramızda gecen diyalogda kullanıcı hatasımı usta hatasımı parçadan mı dolayı derken parçayı üreten firma parçayı istedi ve bire bir değişim yapıldı sübabları cıkardıklarında üstleri erişim bir şekildeydi simdi sıfır sübab takıldı ve ayarı yapıldı ve arac sakın ve sessiz takılıyor

sanırım bu sübab vurması benim yüüzmden oldu neden derseniz aracın motoru yapıldı ve seri sekilde hızlanması beni cazip şekilde gaza basmaya şevklendirdi bende nefsime hakim olamadım düşünmedimki bu arac 97 model ama yapdık 2. 3. vitesde 6000 7000 devir görmeler derken sübabın vurması benim yüzümden oldu babamın haberi yok o parçadan biliyor ama işde öğrenene kadar takılcaz he bu arada bir daha yapmam kolay kolay

98 model 176 bin km deki motorumla hayvan gibi gazlarim benim basima gelmedi. Zaten yanlis vitese gecirmedende yakalayamazsin supap.

Bence usta yada parça hatası . Ayrıca motor komple rektefe edilmişse 97 modelliği biraz daha gençleşmiştir .

yüksek devirde ve ani hızlanmalarda sibob erimesine kadar gidecek bir olay olmaması gerekir. kullanıcı hatası olması zor bir olasılık. parça ve usta hatası olması büyük bir olasılık..

suan için sorun yok değişti parça tekrardan ayarlandı sadece basıma geldi sizinde basınıza gelirse yardımcı olur diye düşündüm saygılar

Geçmiş olsun, eminim kullanıcı hatası değildir :)

Geri