R19 :)

güzel araç kazasız belasız kolcak hakkında bilgi isticektim

iyiymiş... MAŞALLAH... nazar değmeye...

aracı yeni görüyorum da, motor vs? nedir? merak ettim.. 1.4, 1.6?? vs vs vs....

Tayfun, bnm acillen tampon boyatmam ve sis takmam lazım dostum.. gördükçe böyle 19.ları kıskanıyorum yaaaa :S

Son düzenleme:

Tayfun, bnm acillen tampon boyatmam ve sis takmam lazım dostum.. gördükçe böyle 19.ları kıskanıyorum yaaaa :S
ARACIM 200model 1.4 RNA merak ettiğin herhangi bir şey olursa hertürlü yardımcı olabilirim sis de taktırıcaksan orjinalini takdır ben ilk yan sanayi tadırdım su alıyor 50-100 neyse ver iyisini al başın ağrımasın

güzel araç kazasız belasız kolcak hakkında bilgi isticektim
kolcak deri normalde sorduğumda 100 tl gibi fiyat istediler tabi daha ucuznu bulabilrsin ama saolsun bi abimin işini hallettim oda bunu hediye etti diyelim :)

Maşallah. Güzel araç. Kazasız belasız, güle güle kullanın.

teşekkür ederim :)

Sisleri yan sanayide olsa takacam ... Alacam yan sanayi çekecem kenarlarına silikonu kafa kuş :)

kolcak deri normalde sorduğumda 100 tl gibi fiyat istediler tabi daha ucuznu bulabilrsin ama saolsun bi abimin işini hallettim oda bunu hediye etti diyelim :)

model kodu bişisi varmı bizim ara çok geniş biliyosun oraya uygun kolcak nasıl bulucaz nereye monte edicez ayrıntılı resim çekersen çok sevinirim.

Geri