- Konuyu Başlatan
teşekkür ederimmaşallah çok begendim aracını![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederimmaşallah çok begendim aracını![]()
ARACIM 200model 1.4 RNA merak ettiğin herhangi bir şey olursa hertürlü yardımcı olabilirim sis de taktırıcaksan orjinalini takdır ben ilk yan sanayi tadırdım su alıyor 50-100 neyse ver iyisini al başın ağrımasıniyiymiş... MAŞALLAH... nazar değmeye...
aracı yeni görüyorum da, motor vs? nedir? merak ettim.. 1.4, 1.6?? vs vs vs....
Tayfun, bnm acillen tampon boyatmam ve sis takmam lazım dostum.. gördükçe böyle 19.ları kıskanıyorum yaaaa :S
kolcak deri normalde sorduğumda 100 tl gibi fiyat istediler tabi daha ucuznu bulabilrsin ama saolsun bi abimin işini hallettim oda bunu hediye etti diyelimgüzel araç kazasız belasız kolcak hakkında bilgi isticektim
Sisleri yan sanayide olsa takacam ... Alacam yan sanayi çekecem kenarlarına silikonu kafa kuşiyiymiş... MAŞALLAH... nazar değmeye...
aracı yeni görüyorum da, motor vs? nedir? merak ettim.. 1.4, 1.6?? vs vs vs....
Tayfun, bnm acillen tampon boyatmam ve sis takmam lazım dostum.. gördükçe böyle 19.ları kıskanıyorum yaaaa :S
kolcak deri normalde sorduğumda 100 tl gibi fiyat istediler tabi daha ucuznu bulabilrsin ama saolsun bi abimin işini hallettim oda bunu hediye etti diyelim![]()