R5 Coupe-Diskler R9-Ön Balatalar Clio-Kampanalar Clio çıktı...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Geçenlerde ön diskleri değiştirmiştik,R9 Valeo disk takılmıştı,usta balataların iyi durumda diyerek değiştirmemişti,1 haftadır frenler kendi halinde takılıyordu,dün baktım disklerde en ufak iz yok bu sabah ustama götürdüm,balataların sıfırını alıp taktık,Diski R9 olan aracın balataları Clio çıktı.
Takma işlemine geçmeden önce sol ön balatalardan birisinin yerine sabitlendiğini ve hiç basmadığını gördük,aynı olayın biraz daha azı diğer tarafın balatasında da varmış,komple yeniledik balataları,arka kampanalarıda söküp ince ayar çektik,onlarda Clio kampana ve balatası çıktı.
Şimdi maşallahı var,anında duruyor bizim ufaklık...:eyv

Dip not:Usta bu araç için tam bir melez diyor,R5-R9-Clio ,hepsinden bir tutam serpiştirilmiş...:D

Maşallah bakıyorsun usta arabaya. :bravo

''kontrolsüz güç, güç değil'' diyorlar. :) eline saglık usta, faydalı bir iş olmuş..

Maşallah bakıyorsun usta arabaya. :bravo
Bakarsan bağ olur kardeşim...:eyv
''kontrolsüz güç, güç değil'' diyorlar. :) eline saglık usta, faydalı bir iş olmuş..
Araç kilosuna ve cüssesine göre oldukça güçlü,frenler zayıf kalıyordu,şimdi tam kıvamına geldi...:eyv

sonucun tatminkar olmasına sevindim abi. gönül rahatlığıyla, güle güle bin (;

Hayırlı olsun bakımları bakalım daha ne süprizler çıkacak bu coupeden...:)

hayırlısı olsun abi :) gittikçe güçleniyor R5 coupe :)

Bizim PRA'nın frenleri diğer kangoo'lara göre farklı çok iyide tutuyor.. EB Ve FL İle aynı alınan balatalar uymuyor araca :):)..

Hayırlısı olsun abi

Masallah en guzelı abı

Geri