R5 Coupe'ye 4 Kapı Kardeş Geldi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Aracın satışını az önce üzerime aldım, biraz basık ve filmli bir araç, motoru ve yürüyeni gayet güzel, LPG takılı, kaportasında ufak tefek rütuş işleri var ama genelde diri bir araç, ilerleyen zaman içerisinde daha da güzelleştiririz bu yavruyu...:masallah

attachment.php

Abi nerden buluyorsun bu kadar temiz araçları helal olsun diyorum. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile

Abi nerden buluyorsun bu kadar temiz araçları helal olsun diyorum. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile
Arabayı almadan önce yakından gördün kardeşim, iş bitmeden ilk sen görmüş oldun, gerçekten güzel araç...:eyv

Ön cam logosu tamam...:eyv

attachment.php

​Hayırlı olsun abi güle güle kullanın.

Arabayı almadan önce yakından gördün kardeşim, iş bitmeden ilk sen görmüş oldun, gerçekten güzel araç...:eyv

Abi o yüzden yazdım nerden buluyorsun bu araçları diye temizliği çok iyi ve diri :eyv

Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın :) Ben internette satılık R5 leri sürekli takip ediyorum bunu görmemiştim :)

Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın :) Ben internette satılık R5 leri sürekli takip ediyorum bunu görmemiştim :)
Eyvallah kardeşim, yeni eklenmişti kaçırmadık bizde...:eyv

Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan Mustafa Abi.

Geri