R5 Coupe'ye Cam Filmi ve Renkli Ön Cam

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Ön camımızda taş gelmesi nedeniyle oluşan bir çatlak vardı, muayenede hafif kusurla geçmişti, içimiz rahat olsun diye yenileyelim dedik ve Aksaray'da ki DoroGlass Bayisi Aygünler Oto'nun yolunu tuttuk.
Ön cam şansımıza renkli çıktı, camın altında kalan bölüm R9-R11 ve R5 lerin hepsinde olduğu gibi hafiften pas yapmaya başlamıştı, mekanın sahibi ve ustası Yusuf bey o kısımlara güzel bir izalasyon uygulaması yaptıktan sonra ön camı araca yapıştırarak monte etti...
Hazır cam işine el atmışken arka 3 cama da 1 numara film çektirdim, aracın görüntüsü değişti...:eyv
:masallahr5.camfilmi.webp

r5.camfilmi1.webp

r5.camfilmi2.webp

r5.camfilmi3.webp

r5.camfilmi4.webp

r5.camfilmi5.webp

r5.camfilmi6.webp

r5.camfilmi7.webp

r5.camfilmi8.webp

r5.camfilmi9.webp

r5.camfilmi10.webp

r5.camfilmi11.webp

r5.camfilmi12.webp

r5.camfilmi13.webp

r5.camfilmi14.webp

r5.camfilmi15.webp

r5.camfilmi16.webp

r5.camfilmi16.webp

r5.camfilmi18.webp

r5.camfilmi17.webp

r5.camfilmi19.webp

r5.camfilmi20.webp

r5.camfilmi21.webp

r5.camfilmi22.webp

Hayırlı Olsun Yiğitalp :)

Maşallah, emeğinize sağlık.:eyv

Bak şimdi adam çatlatıyorsunuz. Gideceğim bende doğana yaptıracağım filmıslık Ondan sonra gelsin trafik polisi gitsin trafik polisi. Hayırlı olsun Yiğitalp, güle güle kullan kardeşim.

Dedim dedim sonunda oldu hayırlı olsun kardeşim :eyv kese bereket usta :eyv

Maşallah Çok İyi Olmuş, Ama Keşke Camları Söktürmeseydiniz Abi Camı Sökerken Kullandıkları İp o Kısımdaki Boyaya Zarar Veriyor ve Zamanla Cam Kenaralarından Çürümeye Başlıyor Araçlar :(

Maşallah Çok İyi Olmuş, Ama Keşke Camları Söktürmeseydiniz Abi Camı Sökerken Kullandıkları İp o Kısımdaki Boyaya Zarar Veriyor ve Zamanla Cam Kenaralarından Çürümeye Başlıyor Araçlar :(
Yan camları sökerken ip kullanmadılar kardeşim, işlem sırasında sürekli yanlarındaydım, ön cam yapıştırma olduğundan mecburen sicim gibi bir aletle söküyorlar ve yenisini takmadan önce gerekli izalasyonunu yapıyorlar, adamlar gerçekten titiz çalışıyor...

Yakışmışşşşşşşşş:eyv​yeğenim güle güle kullansın sahiden çok hoş durmuş.

Hayırlı olsun,
Süper olmuş :eyv

Geri