R5 Coupe'ye Fan İkaz Lambası-Fan Anahtarı ve Arka Kolon Montajı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Teyp takılırken sadece önlere kolon koydurmuştum daha sonradan ses yeterli gelmemeye başladı,geçenlerde Çıkmacımız R14 Otomotivden 2 adet Yeni Kangoo orjinal Blaupunkt arka hoparlörünü soketleriyle beraber almıştım,bu sabah baktım aldıklarım orjinal yerine büyük geliyor gittim 8 metre kablo ile beraber 2 adet twiter lı 10 cm lik Westa WS-1008T kolon aldım ve tesisatı çekip montajını yaptım.
Elde kalan Kangoo kolonlarını da yine arka tarafta bagajda bulunan boşluklara monte edip diğerlerinden hat çektim,şimdi R5 Coupe de 6 hoparlör görev yapıyor,ses kalitesi oldukça arttı...:eyv

Geçen günde fan açma düğmesi ve fan açık ikaz led lambasının montajını yapmıştım...

Eline sağlık abi hayırlı olsun

arka kolonlar bagajın içinde kalmış ama o açıklığı böylelikle kapamış oldun,stop sökme vidasına ulaşmanı güçleştirecek,stoba bir şey olursa remontaj yaparsın artık :)

arka kolonlar bagajın içinde kalmış ama o açıklığı böylelikle kapamış oldun,stop sökme vidasına ulaşmanı güçleştirecek,stoba bir şey olursa remontaj yaparsın artık :)
Kolon sökmesi 2 vidaya bakar kardeşim,bagajda kalsada çok güzel ses veriyor Kangoo kolonları...:eyv

Emeğine sağlık abi, hayırlı olsun..

R5 Disco disco cıstak cıstak :halay

ellerinize sağlık abi baya toplanmış :eyv

Eline sağlık abi

eline sağlık abi :)

Geri