R5 Coupe'ye MertMod Far Sensörü Takıldı.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Bayramdan önce elimize ulaşan sponsorumuz MertMod'un ürettiği far sensörü ve follow me modülünü dün aracımıza bağlattık, sistemi takan elektrikçi bacanağımın iş yoğunluğu yüzünden follow me özelliği şimdilik pasif durumda ileride onuda aktif hale getireceğiz :) MertMod Far sensörü mükemmel bir hassasiyetle çalışıyor, yeni nesil araçların üst donanım seviyesinde bulunan bu özelliği R5 aracımıza uygulayarak bu model araçlarda bir ilki gerçekleştirdiğimizi tahmin ediyorum...:eyv

Çok başarılı :eyv

Sönme zamanını biraz kısaltabilirsiniz bence, ışık gelince bir hayli uzun yanıyor.

Mustafa Abi maliyeti nedir bu sistemin :)
Çok iyi olmuş :)

Bağlantı fotoğraflarıda olsaydı keşke (:

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.:eyv

Başarılı fakat, Hafif kararmada parkların yanma çalışması nasıl abi?

​Yiğitim güle güle kullansın :)

Mustafa Abi maliyeti nedir bu sistemin :)
Çok iyi olmuş :)

Bağlantı fotoğraflarıda olsaydı keşke (:
80 lira + 6.5 lira kargo ücreti, bağlantıyı Yiğitalp yaptırdı, araç burada olduğunda çekerim fotoğraflarını az önce şirkete mal almaya gitti...
Başarılı fakat, Hafif kararmada parkların yanma çalışması nasıl abi?
Hafif kararmada parklar yanıyor hava iyice karardığında farları ilave ediyor,elini sensöre kapattığında direk ikisini birden yakıyor...

Ya ben bu sensörün özelliklerini gördümde gerçekten harika .
Hem follow me home hemde far sensörü çok iyi iki özellik :)

Hafif kararmada parklar yanıyor hava iyice karardığında farları ilave ediyor,elini sensöre kapattığında direk ikisini birden yakıyor...

vay be biz zamanın epey gerisinde kalmışız he:))fiyatta çok çok iyi bende çaksammı acaba 11'ehımm

Ben clio ya çakacam abi :)

Geri