Hayırlı akşamlar dostlar.Cici coupemız ile nasıl bir nazara geldıusek bu ay başımıza gelmeyen kalmadı.Bu sefer cok uzuldum ve azap çektim..Geçen gün ankaradan antalyaya gıdıyordum.sabah 4 sularıydı.Zaten uzun yolda otoban harıcı 110 asla geçmem heleki bilmedigim yolsa 100 u geçmem cevrem bılır..SAbah 4 suları kamyonu solladım uzunlarım acıktı karşıdan araba gelıyor dıye kısaları yaktım ve ne olduysa o an oldu. Kopek gordum bırden frene dahı basamadım.Vurdum malsesef
arabada alçak 3 sefer arba zıpladı zıpladı ve hayvan can cekişerek çıktı altından sağ çektım hemen elım ayagım tıtrıyor.ARkadaşım su falan verdı.Hayvancagız orada yıgıldı kaldı.Yerde ıcım acıdı hiçbirşey yapamadım.Birde onden vurdum.Sabah baktum sag on davlumbaz ile arka davlumbaz kıpkırmızı kan ıcındeydı.Altta bayagı darbe almış sanırım(araç alçak) ondan sonra 1300 km yol gıttım sorun cıkarmadı araç.Radyatorde falanda sorun ykUcuz yırttım ama o kanları gordukce hala vıcdan azabı cekıyorum
( rabbım herşeyin hayırlısını versin.Kopekcıge hıcbırsey yapamadım ona uzuluyorum
Ve sormak istedigimde Arac altına sıkıntı vermışmıdır acaba dostlar? gerçi 1300 km gittim sorun yok ama

Ve sormak istedigimde Arac altına sıkıntı vermışmıdır acaba dostlar? gerçi 1300 km gittim sorun yok ama

Moderatör tarafında düzenlendi: