15 Eki 2012 Konuyu Başlatan #41 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 onur2ran' Alıntı: Geçmiş Olsun, Doruk yanında değildi sanırım Genişletmek için tıkla ... eyv abi. ne mümkün
onur2ran' Alıntı: Geçmiş Olsun, Doruk yanında değildi sanırım Genişletmek için tıkla ... eyv abi. ne mümkün
15 Eki 2012 Konuyu Başlatan #42 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 ApSUVaî' Alıntı: Ceza 154 TL Hiz Limitini %17 Asmisim Yer İstanbul Mahmutbey Habibler Hiz Koridoru Diyo Neyseki Erken Odedim 115 TL Bereket Versin Semih Rekor Sende ): Buda Foto Kotu Ama İdare Edin Photo by apsuvai • Instagram Genişletmek için tıkla ... Cezayı Ankara'dan beklerken, İstanbul şaka yaptı abi sana Benim rekor biraz zor kırılacak gibi.. hayırlısı bakalım geçmiş olsun..
ApSUVaî' Alıntı: Ceza 154 TL Hiz Limitini %17 Asmisim Yer İstanbul Mahmutbey Habibler Hiz Koridoru Diyo Neyseki Erken Odedim 115 TL Bereket Versin Semih Rekor Sende ): Buda Foto Kotu Ama İdare Edin Photo by apsuvai • Instagram Genişletmek için tıkla ... Cezayı Ankara'dan beklerken, İstanbul şaka yaptı abi sana Benim rekor biraz zor kırılacak gibi.. hayırlısı bakalım geçmiş olsun..
15 Eki 2012 #43 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şimdiye kadar 2 kez park cezası yedim Allaha şükür. Fanatik yumurtacıyım ağalar-beyler..... Tavsiye ederim....
Şimdiye kadar 2 kez park cezası yedim Allaha şükür. Fanatik yumurtacıyım ağalar-beyler..... Tavsiye ederim....
15 Eki 2012 #44 ApSUVai Bilgi Girilmemiş TRSemih' Alıntı: Cezayı Ankara'dan beklerken, İstanbul şaka yaptı abi sana Benim rekor biraz zor kırılacak gibi.. hayırlısı bakalım geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla ... Aynen Oyle Oldu Demekki Ankara Cevreyolunda O Kameralar Hiz Koridoru Degil mesut tuna' Alıntı: Şimdiye kadar 2 kez park cezası yedim Allaha şükür.Fanatik yumurtacıyım ağalar-beyler.....Tavsiye ederim.... Genişletmek için tıkla ... Benim İlk Cezam Heyecan Ondan Yumurtaya Luzum Yok Tempomat Saolsun Saat 14.00 Bile Olmadi Evde İnsan Var Tebligati Yapistirmis Gitmis Pasa Muhtara Gittim Muhtarda Yok Zarf İstanbul Da 60 La Gidicez Demek Ki
TRSemih' Alıntı: Cezayı Ankara'dan beklerken, İstanbul şaka yaptı abi sana Benim rekor biraz zor kırılacak gibi.. hayırlısı bakalım geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla ... Aynen Oyle Oldu Demekki Ankara Cevreyolunda O Kameralar Hiz Koridoru Degil mesut tuna' Alıntı: Şimdiye kadar 2 kez park cezası yedim Allaha şükür.Fanatik yumurtacıyım ağalar-beyler.....Tavsiye ederim.... Genişletmek için tıkla ... Benim İlk Cezam Heyecan Ondan Yumurtaya Luzum Yok Tempomat Saolsun Saat 14.00 Bile Olmadi Evde İnsan Var Tebligati Yapistirmis Gitmis Pasa Muhtara Gittim Muhtarda Yok Zarf İstanbul Da 60 La Gidicez Demek Ki
19 Eki 2012 Konuyu Başlatan #45 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 aah ahh 657'ye tabii olmaya gör o değilde, bu hangi ceza abi, yeni mi?
19 Eki 2012 #46 ApSUVai Bilgi Girilmemiş TRSemih' Alıntı: aah ahh 657'ye tabii olmaya gör o değilde, bu hangi ceza abi, yeni mi? Genişletmek için tıkla ... Yeni Tazecik Kardesim Muhtarda Postaciyi Bekliyorum
TRSemih' Alıntı: aah ahh 657'ye tabii olmaya gör o değilde, bu hangi ceza abi, yeni mi? Genişletmek için tıkla ... Yeni Tazecik Kardesim Muhtarda Postaciyi Bekliyorum
19 Eki 2012 Konuyu Başlatan #47 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 ApSUVaî' Alıntı: Yeni Tazecik Kardesim Muhtarda Postaciyi Bekliyorum Genişletmek için tıkla ... haydaa! bu sefer ne cezası acep? geçmiş olsun..
ApSUVaî' Alıntı: Yeni Tazecik Kardesim Muhtarda Postaciyi Bekliyorum Genişletmek için tıkla ... haydaa! bu sefer ne cezası acep? geçmiş olsun..
19 Eki 2012 #48 ApSUVai Bilgi Girilmemiş TRSemih' Alıntı: haydaa! bu sefer ne cezası acep? geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla ... İstanbul Trafik Sube Diyor Bunu Odemem İtiraz Edecem Ne Cikacak Eds İle Hiz Kontroldur
TRSemih' Alıntı: haydaa! bu sefer ne cezası acep? geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla ... İstanbul Trafik Sube Diyor Bunu Odemem İtiraz Edecem Ne Cikacak Eds İle Hiz Kontroldur
19 Eki 2012 #49 BAm Fatih Onder BİLİR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Geçmiş olsun öncelikle sonra tebrikler TRS ve radarın hakkını vermişşin ve Hız felakettir.
19 Eki 2012 Konuyu Başlatan #50 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 @ BAm: eyv ApSUVaî' Alıntı: İstanbul Trafik Sube Diyor Bunu Odemem İtiraz Edecem Ne Cikacak Eds İle Hiz Kontroldur Genişletmek için tıkla ... itiraz etmek için önce ödemen gerekiyor abi sıkıntılı işler..
@ BAm: eyv ApSUVaî' Alıntı: İstanbul Trafik Sube Diyor Bunu Odemem İtiraz Edecem Ne Cikacak Eds İle Hiz Kontroldur Genişletmek için tıkla ... itiraz etmek için önce ödemen gerekiyor abi sıkıntılı işler..