Radyatör su sızıntısı

caglaryagmuroglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar yaşadığım sıkıntıyı ve çözümünü paylaşmak istedim;

Aracım ClioHB 2000 model 1.4 rt

Geçtiğimiz günlerde antifiriz değişikliği yapmıştım (Kışın başında) sonrasında radyatör ayaklarından su sızıntısı oluşmaya başladı (sebep antifirizin temizleme ve çözücülük etkisiymiş)

Radyatör komple değişecek yada çok masraf çıkacak diye biraz korkarak sanayii yolunu tuttum (200-300 gözden çıkarmıştım) ustam bunu radyatör katkı maddesi ile çözebileceğimi ve eğer bu çözüm olmazsa gerekirse radyatör değişikliği yapmamı söyledi ve (B..r..ner marka radyatör katkısı almamı tavsiye etti hepsi iyi değilmiş tamamını yazmıyorum reklam olmasın) katkıyı kullandım..
Sonuç süper hala sızıntı yok:masallah.. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlara umarım bilgi yardımcı olur.. (Fiyat 10-15 Tl bişey)

(Gözden çıkardığım miktarla da yağ filtre değişimi vs yaptırdım) :eyvdevran

Keske sifir yada en azindan cikma radyator alsaydin bu katkilar sogutma kanallarini da tikayip hararete neden oluyor

sony xperia z den tapatalk ile gonderildi

aynen araç forumlarında benzer konular var. kaloriferin ısıtmaması, hararet, devir daim pompasının dağılması gibi sorunlar baş gösteriyor 2-3 aya. deliği tıkamaya yarayan şey her yeri tıkıyor doğal olarak

Geri