radyo ekranı kırıldı yardm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonercete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonercete

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracımın radyo ekranı sag altta tarafı kırıldı ekranda yazıların ortasından cızgı gecıyor artık bunun yenısını veya tamırı nasıl olur yardımınızı bekliyorum

Gecmis olsun. Arac nedir?
Cikmacilara bir bakin mutlaka denk gelir. Tamirinin olabilecegini olsa da tamir yoluna gitmenin cok mantikli olacagini dusunmuyorum. Sifiri da pahalidir. En iyisi cikma olur :eyv

Tamiri olmaz diye biliyorum...Hangi araca ait bu ekran ?

renault koleos ne yazıkkı

Gecmis olsun. Arac nedir?
Cikmacilara bir bakin mutlaka denk gelir. Tamirinin olabilecegini olsa da tamir yoluna gitmenin cok mantikli olacagini dusunmuyorum. Sifiri da pahalidir. En iyisi cikma olur :eyv

tesekkürler ama bunun cıkması mumkunmudur arac koleos

bence bulmak baya zor olacak sizin için kırıldıysa tamiri mümkün değildir

tesekkürler ama bunun cıkması mumkunmudur arac koleos

İmkansiz diye bir sey yok :) Her aracin cikma parcasi bulunur. Ankara istanbul izmir netten tum reno cikmacilarina sorun. Bulursaniz kargolatirsiniz.

B arada, merak ettim; ekran nasi kirildi :)

İmkansiz diye bir sey yok :) Her aracin cikma parcasi bulunur. Ankara istanbul izmir netten tum reno cikmacilarina sorun. Bulursaniz kargolatirsiniz.

B arada, merak ettim; ekran nasi kirildi :)

ya ben bunu soktum ekranda uzerınde cıgıler olmustu tamır ettım ıste sonra takarken dısındakı o demır parcanın bacagı yerıne girerken ekranamı geldı bılmıyorum tak dıye kırıldı :D sans

ya ben bunu soktum ekranda uzerınde cıgıler olmustu tamır ettım ıste sonra takarken dısındakı o demır parcanın bacagı yerıne girerken ekranamı geldı bılmıyorum tak dıye kırıldı :D sans

Kas yapayim derken goz cikmis. Umarim yeni ekrani kolay bulursunuz.
Tekrar gecmis olsun.

Kas yapayim derken goz cikmis. Umarim yeni ekrani kolay bulursunuz.
Tekrar gecmis olsun.

umarım cinli arkadaslarla ıletısım halındeyım arastırıyorum suanda :D

Geri