Rakip Aranıyorr :)

AHMET37

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı sonunda bastım.3.5cm eibach yayları taktık. sökmüşken kaliper kapağı takalım dedık fakat jantlar orjinal oldugundan dolayı olmadı bızde kaliperleri kırmızıya boyadık. daha bugun yaptım :) 1 2 gün içerisinde daha detaylı ve guzel fotograflar paylasacağım

arka sisleri çiftle de bizde görelim :D

Farklı olmuş. Güle güle binin.
Bu tarz aile aracına yapılan her masraf satışta aksine fiyata eksi olarak yansiyacaktir.

Hayirlisi olsun gule gule insallah. Rakip ne icin peki :) ?
grandtour pek yok piyasada oyuzden espiri olsun diye yazdım açıkcası :)

arka sisleri çiftle de bizde görelim :D
planımda var yapıcaz havalar biraz düzelsinde.

Farklı olmuş. Güle güle binin.
Bu tarz aile aracına yapılan her masraf satışta aksine fiyata eksi olarak yansiyacaktir.
yayları uzun süre kullanmıycam açıkcası içimde kalmasın diye bastım. pekde oynamadım aracı sıkıntı olcagını düşünmüyorum

Güzel duruyor güle güle kullan...

Küçük ayrıntılar fark yaratır, Maşallah :eyv

Güle güle kullanın maşallah güzel olmuş :) benim bir sorum olacak yayları ile ilgili izlenimlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz

Güle güle kullanın maşallah güzel olmuş :) benim bir sorum olacak yayları ile ilgili izlenimlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz

hocam yaylar cok sallıyor. şahin gibi gezdim 1 hafta :) çıkardım şuan baharda orjınal yay alıp presletmeyı dusunuyorum. önemli olan her zaman konfor.

hocam yaylar cok sallıyor. şahin gibi gezdim 1 hafta :) çıkardım şuan baharda orjınal yay alıp presletmeyı dusunuyorum. önemli olan her zaman konfor.
Bende araca spor yay düşünüyordum da soriyim dedim :)

Bende araca spor yay düşünüyordum da soriyim dedim :)
benim aldığım eibach marka 3.5cm çok kötüydü ya.

Geri