Rampada aracin guc kaybi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papaz35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papaz35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracla dik bir rampaya cikmaya calistigimda 1.viteste arac cok bayiliyor onceki aracim fiesta da bu sorun yoktu 1.5 dizellerin rampa baslangicinda boyle bir sorunu mu var acaba yasayanlar oldu mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benimki canavar gibi 90 lık hiç te bayılmıyor

Arkadaslar aracla dik bir rampaya cikmaya calistigimda 1.viteste arac cok bayiliyor onceki aracim fiesta da bu sorun yoktu 1.5 dizellerin rampa baslangicinda boyle bir sorunu mu var acaba yasayanlar oldu mu

Turbo yada ekipmanlarında sorun vardır kontrol edilmeli

Daha önce astra 1.3 dizel aracım vardı aynı sorun vardı. Servis turbo basınç valfin arızalı demişti. Değiştirdiler düzelmişti. Bence servise gidin 1.5 motorların rampada çıkış performansları iyidir.

fluence lerde özellikle 2010 larda turbo valfi sıkıntı yapıyor. Daha bu hafta arkadaşınkini değiştirdik. sorun düzeldi. Fiyatı ortalama 150 tl. kendiniz değiştirebilirsiniz.çok basit.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar sanirim yazdigim olay yanlis anlasildi rampa dik olunca haliyle hizli giremiyorum tamponun ve motor korumanin zarar gormemesi icin haliyle cok yavasliyorum normalde boyle bir sorunum yok sadece rampa baslangicinda

Arkadaslar sanirim yazdigim olay yanlis anlasildi rampa dik olunca haliyle hizli giremiyorum tamponun ve motor korumanin zarar gormemesi icin haliyle cok yavasliyorum normalde boyle bir sorunum yok sadece rampa baslangicinda

1. vites 2000 devirde kadar diyorsanız normal turbo boşluğu o ama 2000 devirden sonra birden fırlamıyorsa sıkıntı vardır

motor bayılıyor neden dedin önceden anlamadım tampon dedin şimdi burada cevap yazıyoruz ama ....

ayağını korkak alıştırma. rampa başında gazı gıdıklamazsan sütçü beygirine döner :)

bence butun rampayı 1. cıkıcam dıyor arkadaş. 2500 devırden sonra 1 bıtıyor guc aşagı verıyor tabı bayılıyor.

Geri