Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin ... Bu renk renaultların hepsine yakışıyor , megane 2 dynamique'im vardı hevesını alamadan yollamıştım
Basma olayını belırtmısler zaten , hafiftende film olayını halledersen tamamdır
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin ... Bu renk renaultların hepsine yakışıyor , megane 2 dynamique'im vardı hevesını alamadan yollamıştım
Basma olayını belırtmısler zaten , hafiftende film olayını halledersen tamamdır
Sağolun bende bu rengi seviyorum bakımı zor sürekli yıkamak gerekiyor ama gülü seven dikenine katlanır
Basacam ama maddi durumların düzelmesini bekliyorum. Diğer aracımıza film yaptırdık 1 hafta içinde ceza yedik söktürdük ondan dolayı filmi biraz erteledim.
Sağolun bende bu rengi seviyorum bakımı zor sürekli yıkamak gerekiyor ama gülü seven dikenine katlanır
Basacam ama maddi durumların düzelmesini bekliyorum. Diğer aracımıza film yaptırdık 1 hafta içinde ceza yedik söktürdük ondan dolayı filmi biraz erteledim.
Talihsizliğinize denk gelmişssiniz ben 3 senedir kullanıyorum film cevirmelerde dahi sıkıntı olmadı , önüzümüzdeki gunlerde on cama dahi yaptırıcam ...