1.6 europa lar kaç hp ? hb ve sedan farkediyor diye okumuştum sanki biyerde. hb 90 sedan 80 diye. doğrumudur bu bilgi ?
Yok öyle bir şey, enjeksiyonlular 90 karbüratörlüler 80 hp fark bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 europa lar kaç hp ? hb ve sedan farkediyor diye okumuştum sanki biyerde. hb 90 sedan 80 diye. doğrumudur bu bilgi ?
şimdi benim kafa karıştı aslında bende bu tarzda bir araç ararken güzel bir başlık oldu. başlık açmama gerek kalmadı
1.4 enjeksiyonlu ve karbüratörlü var? hangi daha verimli ve sıkıntısız. 1.6 lar içinde kafam karışık.
donanımlarını bir türlü çözemedim. bana klima, hidrolik direksiyon şart. hangisini almak lazım ya da araştırmak lazım. anlamadığım için bütün R19lara bakıyorum ve kafamda şekillenmiyor.
aldığımdan aşağı fiyata satmayacağım bir araç lazımki burdan tayinim olduğunda rahat bir şekilde RS olayım bende
Abi motor ne olursa olsun enjeksiyonlu al . Enjeksiyonlu da hid. direksiyon garanti mevcut . Klimada mevcut oluyor RT ve RN modellerinde .şimdi benim kafa karıştı aslında bende bu tarzda bir araç ararken güzel bir başlık oldu. başlık açmama gerek kalmadı
1.4 enjeksiyonlu ve karbüratörlü var? hangi daha verimli ve sıkıntısız. 1.6 lar içinde kafam karışık.
donanımlarını bir türlü çözemedim. bana klima, hidrolik direksiyon şart. hangisini almak lazım ya da araştırmak lazım. anlamadığım için bütün R19lara bakıyorum ve kafamda şekillenmiyor.
aldığımdan aşağı fiyata satmayacağım bir araç lazımki burdan tayinim olduğunda rahat bir şekilde RS olayım bende
1998 den sonra Hatchback Renault 19 lar 1.4 Karbüratörlü 72hp ve 1.6e Enjeksiyonlu 90 hp olarak üretildi .1.6 europa lar kaç hp ? hb ve sedan farkediyor diye okumuştum sanki biyerde. hb 90 sedan 80 diye. doğrumudur bu bilgi ?
RTE ve RNE sadece donanım temsil ediyor abi . RNE koltukları Yeni kasa broadway gibidir . RTE Megane 1 gibidir .klima istiyorsan 1.6e al
Furkan'ın dediği gibi RTE ya da RNE... biri HB diğeri Sedan, tek farkları bu....