Renault 19 1.6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ogün
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ogün

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2000 model 19 1.6 enjeksiyonlu europam var aracım sabahları tek marşta çalışıyor ancak benzinde iken biraz gidip durunca çoğu zaman stop ediyo tekrar tek marşta çalışıyo ve durmadan devam edersem gaza geçiyo ve sorun kalmıyo.araç ısındıktan sonra birdaha yapmıyo taki akşama kadar durursam akşam gene yapıyo. çözümü nedir şimdiden tşk ederim.

Hoşgeldiniz.Soğuk aracın stop etmesi normal bu mevsimde.Benim araçta da var o sorun ısınınca düzeliyor.Bnce normal:eyv

Aynı motor ve aynı sorun benim aracımda da var. Boğaz kelebeği, buji ve kabloları değiştim sorun çözülmedi.:sinirli
Problemi çözebilirseniz paylaşmanızı rica ederim.Şimdiden kolay gelsin...

lpg ye geçiş ısınızı yükseltin düzelir bence.

1.6 e lerin kronik sorunudur lpg dönüşümden sonra rolanti sorunu.İsterseniz bi ustaya gösterin ama sonuç almanız çok zor.Yani normal bi durum alışsanız iyi olur :D

bizde 99 alize var 1.6 enjeksiyonlu bu kış noktasına kadar aynı olan o surunu yaşadık bikaç ustaya gittik sorunu bulamadılar araç ostimde bikaç gün yattı sağına soluna baktılar yanlış hatırlamıyosam müşürleri değiştirdiler sonra bir daha yapmadı ama bu sorun için anlayan bir ustaya göstermen gerek

Geri