Öncelikler herkese merhaba.
Sitede yeniyim. İlk konum.
Bende reno 19 var 1.6 enjeksiyonlu. göstergede problemimiz var.
far kolunu açtığımda (parklar veya farlar fark etmeksizin) benzin ibresi ve hararet ibresi gözle görülür şekilde ama azıcık yukarı oynuyor. bir kaç gündür de rölantedeyken hararet ibresinin kırmızı ışığı ve yağ lambası yanıyor. bunu 1500 devirin altında yani rölantede çok yapıyor. lambalar sürekli yanıyor. gaza basınca ışıklar sönüyor. yağ ve hararet önemli şeyler. açıkçası korkutuyor. ama dün 150 km yoldan geldi araba. çok şükür hiç bir sorun olmadı. aklımıza yağ lambası deyice yağsızlık ve yağ pompası gelir. yağı yenidir 2 aylık yağ.
elektrikciye gittim gösterge tablon şase almıyodur dedi.
başınıza gelen var mı? yardımcı olabilir misiniz?
ayrıca videosunu çektim nereye atarım size göstermek için?
Sitede yeniyim. İlk konum.
Bende reno 19 var 1.6 enjeksiyonlu. göstergede problemimiz var.
far kolunu açtığımda (parklar veya farlar fark etmeksizin) benzin ibresi ve hararet ibresi gözle görülür şekilde ama azıcık yukarı oynuyor. bir kaç gündür de rölantedeyken hararet ibresinin kırmızı ışığı ve yağ lambası yanıyor. bunu 1500 devirin altında yani rölantede çok yapıyor. lambalar sürekli yanıyor. gaza basınca ışıklar sönüyor. yağ ve hararet önemli şeyler. açıkçası korkutuyor. ama dün 150 km yoldan geldi araba. çok şükür hiç bir sorun olmadı. aklımıza yağ lambası deyice yağsızlık ve yağ pompası gelir. yağı yenidir 2 aylık yağ.
elektrikciye gittim gösterge tablon şase almıyodur dedi.
başınıza gelen var mı? yardımcı olabilir misiniz?
ayrıca videosunu çektim nereye atarım size göstermek için?