Renault 19 İle ilgili sorunlarım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aburesta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aburesta

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar

1-Aracımda lpgyi fullediğim zaman arkadaki yuvarlak olan gaz kaçırıyor küçük lpg tankı kapagı olan tankın üzerindeki bölümden lpg servisi aracın lpg doldurur iken tlyi tamamlamak için fazla dolduracagından bahsetti ilk dolumdan 2-3 dk ara ara geldi. Zaten komple dedektör ile kontrol etti ama biraz tırstım sanki

2-Göstergenin ışık siddetini yapan ayar yok mu aracımda r9 larda olan ?

rna 2000 1.4 :)

Merhaba,

Sormak istediğiniz şeyi ben anlayamadım malesef?

Eğer ilk soruda kastettiğiniz lpg pompasını taktıkları tamponda veya tampon altında yer alan dolum yeri ise benimde başımdan geçti. Full lpg alınca kısa süre gaz kaçırıyordu. Dolum ağzını herhangi bir lpgcide değiştirebilirsiniz. Ortalama işçilik dahil 40 lira tutar. İkinci sorunuza gelince ekstra olarak kullanıcı sistem döşemediyse benim bildiğim 19 larda gösterge parlaklık ayarı yok. İkinci sorunuzun cevabını farklı bilen varsa yazacaktır

Eğer ilk soruda kastettiğiniz lpg pompasını taktıkları tamponda veya tampon altında yer alan dolum yeri ise benimde başımdan geçti. Full lpg alınca kısa süre gaz kaçırıyordu. Dolum ağzını herhangi bir lpgcide değiştirebilirsiniz. Ortalama işçilik dahil 40 lira tutar. İkinci sorunuza gelince ekstra olarak kullanıcı sistem döşemediyse benim bildiğim 19 larda gösterge parlaklık ayarı yok. İkinci sorunuzun cevabını farklı bilen varsa yazacaktır

1.6 rne bnm aractada yok panel ayari

full olanlarında var. benim rti 1.8 de var mesela

öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim ... lpg fıs sesi ful oldugu zaman şamandıradan atıyordu kokuyu ve sesi ordan almıştım. Tankda 10 yılını doldurmak üzereymiş onuda degiştrecegim. Parlaklık ayarı yokmuş keşke olsa benim biraz sönük panel galiba ampulü yok . Onuda degiştiririm. Lpg olayı baya canımı sıktı zaten şehir içinde 14 litre yakıyor. :S

Geri