Renault 19 Yay Kestirme

emreak55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
r19 1 Bakla yay kestirsek kaç cm iner araba ortalama ? 1.5 baklada kestirebiliriz. fazla sekme olurmu, tehlikeli virajda falan atmasından korkuyoruzda malum bütçeler :)

kestirmek yerine ısıttırıp bir bakla indir yada işi garantiye alıp spor yay bulabılırsen alıp tak ama kestirme

istanbuldamısınız

Kestirecegine al bir spor yay daha saglıklı bence kestirmekten ıslık

kestirmek yerine ısıttırıp bir bakla indir yada işi garantiye alıp spor yay bulabılırsen alıp tak ama kestirme
ben kestirmeyi kesinlikle onermiyorum.. ama ki param yok yay almaya diyorsaniz bence kestirin... isitmak hic ii degil benim bildigim cunku araba ayni oranda dusmuyor yere.. ve daha sonra yayi kiriyor diye biliyorum...

6/5 yay alın takın çok düşmesni istemiyorsanız.

yay varsa alalım ? :) r19 a göre spor yay yok tr de malesef ki.. İstanbuldayım. Olmadı en son bütçe zorlayıp coilover yaptırıcaz. soğuk press var artık ısıtmak sıkıntı

Kes kardeşim kes 1 bakladan hiçbirşey olmaz. Arkaların zaten torsiyon o kolay iş. Önleri kestir araban bir gece yatsın. Ön ne kadar düşmüşse arkalarıda ona göre ayarlattır. Kestirdikten sonra baklaların ucunda hortum oluyor helezonun en uçlarında onları tekrar yerine geçir.

ortalama kaç cm düşer onu merak ediyorum 1.5 baklada ve çok sekme olurmu

Yayları Kestirme işine girmen kendini tehlikeye atmak olur.

Geri