RENAULT ailesine.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesut34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim:MESUT
Yaşadığı Yer:
GOP/İSTANBUL
Otomobilinizin Markası ve Modeli:
MEGANE 1,5 PRİVİLEGE 2008 100BG.
Meslek:
ÖĞRENCİ
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz:
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN RASTLADIM ÇOK FAYDALI BİR SİTE OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ÜYE OLDUM.

HERKEZE KAZASIZ BELASIZ İYİ SÜRÜŞLER (:

Hoşgeldin mesut aramıza

hosgeldin kardesim. bizim semtlerin oralardan bayagı üye oldu.. bende alibeyköy güzeltepede oturuyorum :) bir cok arkadasımız eyüp alibeyköy sultangazi g.o.p tarafında oturuyor bayagı paslasıcaz desenize :)

​Hoşgeldin

Aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar..:eyv

hosgeldin kardesim. bizim semtlerin oralardan bayagı üye oldu.. bende alibeyköy güzeltepede oturuyorum :) bir cok arkadasımız eyüp alibeyköy sultangazi g.o.p tarafında oturuyor bayagı paslasıcaz desenize :)

hoşbulduk kardeşim aynen çok üye var bu taraflardan aslında bn eyüpde sayılırım ama gop yazdım işte. paslaşırız işte kardesm ben daha yeni ufak tefek şeyler yapmaya başlıyorum hadi hayırlısı :)

hoşbulduk sağol.

Hoşgeldin mesut aramıza
hoşbulduk kardeşm sağol.

Sağol teşşkürler kardeş sanada keyifli forumlar (:

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoşbulduk kardeşim aynen çok üye var bu taraflardan aslında bn eyüpde sayılırım ama gop yazdım işte. paslaşırız işte kardesm ben daha yeni ufak tefek şeyler yapmaya başlıyorum hadi hayırlısı :)

elbet paslasırız goruruz stickerlarımızı camlarımızda. en kısa zamanda aracının fotolarını bekliyoruz. ve aracının arka camında RENAULTFANCLUB stickerını görmek istiyoruz :eyv

fotoraf0214a.jpg

Hoşgeldiniz...

elbet paslasırız goruruz stickerlarımızı camlarımızda. en kısa zamanda aracının fotolarını bekliyoruz. ve aracının arka camında RENAULTFANCLUB stickerını görmek istiyoruz :eyv

fotoraf0214a.jpg

inş kardeşim siteyi tam bi çöziyim ondan sonra yapılması gerekeni yapıcam zatn sağol :)

Geri