Renault benim işim sorulariniza cvp için yazmaniz yeterli.arkadaşlar

Şimdiden eline sağlık Oktay usta merakla sana sıkıntılarını yazacak arkadaşları bekliyorum :eyv

:bravo :bravo

iconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gonderildi

hadi bismillahh ben ilk sorumu soruyorm..
s&s la ilgili bazen sıkıntı yaşıyorum yada ortada bi sıkıntı yok ben kuruntu yapıyorum bilmıyorm fakat size yinede arz edeyim durumu..

bazen aracı 3 gün çalıtırmadıgm oluyor çalıtırıp garajdan çıkıp durdugumda s&s devreye giriyor hemen..
bazende aracn motoru sıcak oldgnda veyada aktif kullandıgımda devreye girmıyor.. yani otomatik durdurma mumkun deil yazıyor ekranda.. eger böyle olursa gün boyunca devam edıor bu durum..
s&s un çalıma presibindende haberdarım fakat anlam veremıyorum...

acaba bi sorunmu var yoka benimmi kuruntum :s

şimdiden teşkkr edıyorum ;))

2. soruda benden olsun.

Aracım profil resimden de göreceğiniz gibi 2008 megane 2 expression. Göğüsün camla birleştiği noktada süngerimsi bir fitil var ve aracı ısıtmaya başladıktan bir kaç dakika sonra bu fitilden ses geliyor. Sesi şöyle tarif edeyim '' bantı bir yere yapıştırır sonra sökerken bir ses çıkar ya'' işte aynen öyle. Bunu gidermenin bir yolu yok mu? Çünkü sinir oluyorum. Aracın hiç bir yerinde ses olmayıp ta buradan ses gelince, kafama takıyorum. Haydi bakalım bir çare uzmanım cotech'im.

dostum; merhaba otamatik durdurmanın prensipleri var ve kullanım şartları var bunlara uyman lazım aksi taktirde beyin yazılımında ne varsa kullanıcıyı umursamaksızın yönetimi kendi yapar şayet arıza olsa bunu elektrnik sorun olarak arıza belirtisi verir.

öncelikle süngerve cam arasındaki mesafe önemli ve biliyosunuzki bu bölge güneş ısısını çok yoğunlukla alıyor süngerin özelliğini kaybetmiş olma ihtimali yüksek kendi racımdada belirttiğin ses vardı ben sliko sıprey ile çözdüm ve birçok müşterimede aynı uygulamayı yaptım olumlu.

Emeğine sağlık abi:bravo

Geri