• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Renault Clio HB Faz 2 Expression 1.2

Deejay

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
merhabalar. arkadaşlar Renault Clio HB Faz 2 Expression 1.2 benzinli triptonik vitesli aracımda bir problem oluştu. Aracı çalıstırdım ve gitmek için vitesi sola dokunarak auto moda aldım(almamış) 500 mt falan gittim telefonla da konuşuyordum fark etmedim baktım araba bağırıyor vitese tekrar dokundum, 2 ye aldı, fakat auto ya geçmiyor hayırdır diyip sağa çektim, stop ettim arabayı. Tekrar çalıştırdım bir de baktım ne göreyim yandım allahım der gibi :)Araç çalışmadı marş sesi sıfır marşa dair bir ses yok. Vites N konumuna geçmiyor. R ve A konumuna da geçmiyor. + ve - den 1 ile 5 arası gidip geliyor ama stabil değil atlatıyor, aşağı alıyorsun yukarı basıyor falan. Güç bela N e aldım. Fakat çalışmadı. Araştırdım, akü kutup başı sökerek reset atma, takviye yapma vs. olmadı. ertesi gün olduğu yerde denedim yine olmadı. bu neden olmuş olabilir. Beyin karışmış dendi. benim ilk arabam, ilk defa araba kullanmıyorum ama bu işlerden anlamıyorum.İstanbul da bu işten ehliyle anlayan birileri varmı Avrupa yakası Teşekkürler

Geri