- Konuyu Başlatan
Ben bu işin böyle olması gerektiğini tolgaya anlatamadım umarım bu resimlerden sonra anlar , harika olmuş![]()
tolga napmıştıki abi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu işin böyle olması gerektiğini tolgaya anlatamadım umarım bu resimlerden sonra anlar , harika olmuş![]()
Tek olma yolunda tam gaz gidiyosun Evren abi,tavan kaplatmayı şiddetle öneriyorum.!![]()
Güzel olmuş kardeşim,güle güle kullan...![]()
Reklamcının 5 dakikasını alır abi dediğin gibi onlar kolay 10 yada 11 numaralı jantı al tavanı kaplatırsıneyvallah ardacım sagol. inşallah tavan için bazı düşüncelerim var onlar kolay![]()
Reklamcının 5 dakikasını alır abi dediğin gibi onlar kolay 10 yada 11 numaralı jantı al tavanı kaplatırsın![]()
Anketi takip ediyom abi dediğim gibi 11 numara doğru seçim olucaktır.Arabayı daha asi göstercek11 numaralı jant önde gidiyor suanda bakalım sonuc nasıl bitecek![]()
11 numaralı jant önde gidiyor suanda bakalım sonuc nasıl bitecek![]()
11 nolu jantın 18'i var sahibindende ( belki gözden kaçmıştır,fiyatı cazip gibi bijon aralığını bilmiyorum ama) benim verdiğim bir link var baktınmı ona ? oda sanki yakışır gibi geldi bana.
tolga napmıştıki abi?