Renault Kadjar silecek takımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok basit, mandalı var ona basarak eskisini çıkarın eğer aero twin falansa onun kapağı var açın çıkıyor, yenisi yerine tık diye oturuyor inanın ilk def yapsanız bile başarırsınız :)

Anladım hocam. Tamamdır teşekkür ederim :)

Merhaba.
Klipsleri farklı mıdır bilmiyorum ancak, video fikir verebilir.

Merhaba.
Klipsleri farklı mıdır bilmiyorum ancak, video fikir verebilir.

Tamamdır hocam. Cevabınız için teşekkürler

Arkadaşlar, 2017 model kadjar için sipariş ettim bugün geldi inwells marka silecekler takmadan önce yaptığım ölçümde yolcu tarafı sileceğin fabrika orijinalinin 48cm olduğunu tespit ettim. Gelen inwells silecek ise 45cm . 3cm silme alanı olarak hesaplanırsa az bir yüzey değil. Bilginize

Arkadaşlar, 2017 model kadjar için sipariş ettim bugün geldi inwells marka silecekler takmadan önce yaptığım ölçümde yolcu tarafı sileceğin fabrika orijinalinin 48cm olduğunu tespit ettim. Gelen inwells silecek ise 45cm . 3cm silme alanı olarak hesaplanırsa az bir yüzey değil. Bilginize

45-50-55 diye 5erlik artışlarla gidiyor uygun fiyatlı silecekler, emin olun o 3cmlik farkı silecekler çalışırken farketmezsiniz, 65-45 takım gayet yeterli sadece 28lira olduğu göz önünde bulundurulursa, yani ben kullanıyorum sessiz, izsiz gayet güzel çalışıyor :)

Sadece silecek lastiklerini değiştiren var mı acep

Geri