Renault Kadjar Touch 1.5Dci 110Bg Bilgi almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aybarszn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aybarszn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Symbol'ü satıp Touch paket Kadjar almayı planlıyoruz şuanda ki liste fiyatı 75.000Tl bayilerde bu model için pazarlık gibi biraz fiyat konusunda yardımcı oluyorlarmı ve biz Touch pakete Cam Tavan taktırmak istiyoruz bu mümkünmü bilgisi olan varsa ve Touch paket kullanan varsa eksikleri neler verilen özellikler yeterlimi tavsiye edermi? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Symbol'ü satıp Touch paket Kadjar almayı planlıyoruz şuanda ki liste fiyatı 75.000Tl bayilerde bu model için pazarlık gibi biraz fiyat konusunda yardımcı oluyorlarmı ve biz Touch pakete Cam Tavan taktırmak istiyoruz bu mümkünmü bilgisi olan varsa ve Touch paket kullanan varsa eksikleri neler verilen özellikler yeterlimi tavsiye edermi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Fiyat konusunda ineceklerini sanmıyorum şu an Ağustos'ta Renault zamları geri çekti ve araç hala Fuar fiyatından satılıyor...

Bu konuda Zenginli oto'da Gökhan Aras Bey var 0533 308 61 20 ellerinde 30 a yakın kadjar olduğunu söyledi...

Touch pakete bildiğim kadarı ile cam tavan yok, sadece ICON donanımlarda var...

Şu an gelen araçlar ICOn BAZ, TOUCH veya FULL paketli gelıyor, ara paketler yok. mesela ben 1.5dci ıcon baz'a cam tavanlı istedım öyle bir şecenek su an için mumkun değil dediler. ancak ileriki aylara...

Touch paketlerde Full Pure vision led ve Dokunmatık ekran yok birde metalik boya yok.

Eğer butcenız el verırse Icon 1.5dci edc baz almanızı tavsıye ederim 94.900 TL

Cam tavan olmadan istemediğimiz için ozaman İcon donanım almak zorunda kalacağız 83.000TL gibi bir fiyatı var zaten iletişim numarası için teşekkürler arayıp soracağım detaylı bilgileri istanbula döndüğümde de bir test sürüşü yapmayı planlıyorum :)

hayırlı olsun, ancak cam tavan seceneği şu an ıcın sadece FULL+FULL araçlarda mevcut dıye bılıyorum, siz yıne de araştırırsınız...

Cam tavan açılamdığı için vazgectım dıyebılırım, birde güvenlik acısından bana çok güvenli gelmiyor...

Doğru söylüyorsunuz fakat ben yinede bayiye gittiğimde Touch pakete Cam Tavan ekleyebilirmiyiz onu soracağım eğer ekleniyorsa gelişmeleri sizlere buradan aktarırım :)

Aracın modellerine takılabilecek opsiyonlar renault internet sitesinde var. İcon opsiyonları neler, Toch opsiyonları neler onları iğncelemenizi tavsiye ederim.

Donanımlar sıtede var ama bayılerde yok mesele de bu. Dersenız beklerım ıkı uc ay gelır o zaman...

Icon almanızı tafsiye ederim. Daha dolu

Geri