8 Şub 2013 #1 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 Googlenin dünyadan çektiği foroğrafları gezerken gördüm bi baktım önde renault yazıyor bi yayınlayım dedim kıhkıh
Googlenin dünyadan çektiği foroğrafları gezerken gördüm bi baktım önde renault yazıyor bi yayınlayım dedim kıhkıh
8 Şub 2013 #2 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Yol arkadaşı meselesine girmesek,bana birisinin konu başlıklarını hatırlattı...
8 Şub 2013 Konuyu Başlatan #3 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Yol arkadaşı meselesine girmesek,bana birisinin konu başlıklarını hatırlattı... Genişletmek için tıkla ... harbi ya EVR başkanım bunu görmesin hehe koptum abi nerden geldi aklına başlık oturmamışmı ama Mustafa abi.
*USTA' Alıntı: Yol arkadaşı meselesine girmesek,bana birisinin konu başlıklarını hatırlattı... Genişletmek için tıkla ... harbi ya EVR başkanım bunu görmesin hehe koptum abi nerden geldi aklına başlık oturmamışmı ama Mustafa abi.
8 Şub 2013 #4 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Onur GONULLU' Alıntı: harbi ya EVR başkanım bunu görmesin hehe koptum abi nerden geldi aklına başlık oturmamışmı ama Mustafa abi. Genişletmek için tıkla ... Cuk oturmuş,bende böyle bir konu bekliyorum kendisinden,ses var görüntü yok konularında...
Onur GONULLU' Alıntı: harbi ya EVR başkanım bunu görmesin hehe koptum abi nerden geldi aklına başlık oturmamışmı ama Mustafa abi. Genişletmek için tıkla ... Cuk oturmuş,bende böyle bir konu bekliyorum kendisinden,ses var görüntü yok konularında...
8 Şub 2013 Konuyu Başlatan #5 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Cuk oturmuş,bende böyle bir konu bekliyorum kendisinden,ses var görüntü yok konularında... Genişletmek için tıkla ... hehe icraat sıfır abi
*USTA' Alıntı: Cuk oturmuş,bende böyle bir konu bekliyorum kendisinden,ses var görüntü yok konularında... Genişletmek için tıkla ... hehe icraat sıfır abi
8 Şub 2013 #6 memo_16 Bilgi Girilmemiş güncel gazlayalım ortalığı Evren abiye laf yok şimdi ben laf söyletmem abime
8 Şub 2013 #7 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 40 Helee Kılığına Bak Şunun