Renault Kangoo Fosfor Işığı Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kubica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kubica

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi geceler arkadaşlar 2 gündür aracımın ön konsolunda ki fosfor ışığında sorun var yumrukla vurunca canlanıyor ama sonra tekrar sönüyor resmini çektim çember içerisinde aldım bu sorunu nasıl gidebilirim şimdiden çok teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için.
nG6jG1.jpg

Muhtemelen içindeki dipsiz ampul temassızlık yapıyordur. Değiştirmek biraz zahmetlidir.

Paneli sökmen gerekiyor, vidaları teybi altında kalıyor...

Benim bildiğim yok, teybin 4 tane deliğine ince şiş benzeri bir şey veya çivi sokup kilitleri boşa çıkart teybi al yerinden, teybin altında vidalar var onları sök, panelin üst tarafını çektinmi tırnaklarından çıkıyor zaten, daha sonra düğmeye aydınlık veren ledin temas edip etmediğine bak gerekiyorsa değiştir...

Benim bildiğim yok, teybin 4 tane deliğine ince şiş benzeri bir şey veya çivi sokup kilitleri boşa çıkart teybi al yerinden, teybin altında vidalar var onları sök, panelin üst tarafını çektinmi tırnaklarından çıkıyor zaten, daha sonra düğmeye aydınlık veren ledin temas edip etmediğine bak gerekiyorsa değiştir...

Çok teşekkür ederim abi dediğin gibi yapacağım umarım başara bilirim olmazsa servise götüreyim.

Kesinlikle Servise Götür 20 tl ye mal olur en fazla Tırnakları kırabilirsin...

Geri