Geçmiş olsun.
Tekrardan herkese selamlar
Tekrardan herkese selamlar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Serhat...ufak bir kaza geçirdi araba dün.. viteste bıraktığım araba evin onunden komsunun duvarına ufak 1 dokunmus sag koşeden.. tampondaki bi kaç çizik harici bişey yok.. nazarlık olsun![]()
Uzun zamandır görünmüyorsun Selim,hayırdır...Geçmiş olsun.
Tekrardan herkese selamlar![]()
bu plaka üstü aydınlatmaya su toz pislik giriyor .bi bilgisi olan varmı.sizinkilerede oluyormu...
abi varda ne fayda... o ampullerin olduğu bölümde çamurlu su vardı... bende söktüm su tuttum kuruttum tekrar taktım.ama çamuru temizlenmizlenmiyor ne el giriyor ne parmak.Arada Keçesi Var Girmiyor Toz Su Vs Sende Keçe Var Mi
abi varda ne fayda... o ampullerin olduğu bölümde çamurlu su vardı... bende söktüm su tuttum kuruttum tekrar taktım.ama çamuru temizlenmizlenmiyor ne el giriyor ne parmak.
Islak Mendille Temizleyebilirsin Ama Sonrasinda Güzelce Kurut Hatta En Son Duylari Takip Yerine Otutturmadan Önce Arka Taraflarini Elektirik Bantina Bir Kere Çevir Kalın Olursa Takamassin Anladın İnşallah
evet dediğin gibi olabilir .sizdede oluyormu böyle
tamamda ... tam nasıl temizlicem içini ıslak mendille tam temizlenmez...Ben Olmasin Diye Bu Dediğim Gibi Yaptim Kalın Yapma Banti Ama Ok Mi