Renault Kangoo Hakkında Sohbet & Muhabbet

Sis taktır Gökay...:eyv

en kısa zamanda taktırıcam mustafa abi ama kıyamıyorum ya su tamponun sokulmesıne:)

bugun lipimi taktım:D cok guzel durdu valla.hava yagmurlu oldugu ıcın foto cekemedım yarın onuda hallederım:) parklarıda degıstırdım ledlerle ama daha bırı takınca patladı yarın gıdıp degısıtırıcem:(

arkadaslar yeni aldıgım kangoma çıkma marşpiyel ön ve arka koruma bulabilirmiyim acaba sıfır al demeyin bütçem müsaait değil

arkadaslar yeni aldıgım kangoma çıkma marşpiyel ön ve arka koruma bulabilirmiyim acaba sıfır al demeyin bütçem müsaait değil

Çıkma bulmak zor ama çıkma parça satan yerleri gezin belki bulabilrsiniz.

belkı cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın lip lip deniyor nedir bu lip ne işe yarar?bilmemek değil öğrenmemek ayıp degılmı?

belkı cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın lip lip deniyor nedir bu lip ne işe yarar?bilmemek değil öğrenmemek ayıp degılmı?

Soracaksın Ki Öğrenesin Bende Çok Şey Öğrendim Forum Sayesin Tamponun Alt Kısmına Yapilan Plastik Bir İlave Lip Şık Duruyor

kangonun tamponları boyatmak yerine kaplatmayı dusunuyorum acaba olurmu sayın abılerım kardeslerım:)

Çıkma aracının renginde tampon al en iyisi içinde sis farı falanda olur

Niyeki iki büyük vida 5 tanede torx tutuyor sökülse ne olur sökülmese ne olur ?

ben sole ustunden bır baktımda baya karısık gıbı geldı bana sankı farlarda o vdılarn ustunden gıdıyoo on panjur da aynı sekılde on taraf komple dagılacak gıbı geldı bende onun ıcın tırstım:)

Geri