bırazdaha dusunelım o zaman haydar abi ben işi ucuz yoldan halledıyım demıstım ama daha sonra can sıkacak gıbı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en sağlıklısı boya abi biri inadına kaldırır kaplamayı gitti güzelim kaplama
arkadaşlar günaydın benim yakıt konusunda bi sorum olacak sanki son günlerde aracın yakıtında bi fazlalık var gibi geliyo bana.dün akşam kalan km 274dü.4 km yol yaptım ve km 264 oldu mormal mi sorun varmı sizce
Ben şahsen arabamı devamlı kontrol altında tutmaya çalışırım 1 depo (50 lt) mazotla şehir içinde en düşük 650 km en fazla 780 km yol yapabiliyorum tabi bizim buralar yokuş onuda söylemekte fayda var bu değerin altına düşersem aracımda bir anaormallık var derim her mazot aldığımda km sıfırlarım işık yanan kadar binerim her 5000 km de hava filitremi değişirim lastik basınclarına devamlı kontrol ederim sabahları mınumun 1,5-2 dk rolantide çalıştırmaya gayret ederim
Helal sana Kardeş Maşallahın var Doğrudur, Ben Hac'daydım Babam getirmişti 26 Kasım ile 10 Aralık arası devamlı geliyoruz ben işim dolayısıyla 4-5 sendir gelemedim Kasım Aralık aylarında hersene bir aksilik olmaz ise İstanbul, Kuzuluk Gebze üçgeninde 53 plaka kangoo görürsen benim araba olma ihtimalı yüksek