- Konuyu Başlatan
DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
saol.anten bu ya ne yapacak bilmiyorum ki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun izmit -otogarda kangoomun antenini çaldılar.ben bişe demiyorum yuh artık Allah'a havale ettim....
Kansız Çok Kardeşim Geçmiş Olsun O Anteni Aldi Madem Kullansın Anladın Sen Onu
anladım abi ----------- neyse ben ne yapıcam şidi anten yerine makas/tornavida / aliminyum bişiler mi koysak ne yapsak![]()
Elimde 1 adet Megane 2 anteni var,6 ileri Anıl vermişti zamanında,Kangoo anteni ile aynı,bulamazsan sana kargolarım Fatih,kargoya ne ödersen sana maliyeti o kadar olur...Bugun izmit -otogarda kangoomun antenini çaldılar.ben bişe demiyorum yuh artık Allah'a havale ettim....
Elimde 1 adet Megane 2 anteni var,6 ileri Anıl vermişti zamanında,Kangoo anteni ile aynı,bulamazsan sana kargolarım Fatih,kargoya ne ödersen sana maliyeti o kadar olur...![]()
öyle küçük şeylere bile tenezzül ediyorlar. benim cam rüzgarlığımın çevresindeki ince parlak aksesuarı sökmüşlerdi sınav çıkışı. Ne işine yarayacak merak ettimVay anasını arkadaş başka bişe bulamadı antenemi göz koydu şerefsiz.
öyle küçük şeylere bile tenezzül ediyorlar. benim cam rüzgarlığımın çevresindeki ince parlak aksesuarı sökmüşlerdi sınav çıkışı. Ne işine yarayacak merak ettim![]()