Boyat kardeşim,harika oluyor,şekil:F/Kangoo...Yep yeni kafa ütüsüyle geldim, cumartesi tampon ve kapı bantlarını boyatmayı düşünüyorum sizinde görüşlerinizi alalım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyat kardeşim,harika oluyor,şekil:F/Kangoo...Yep yeni kafa ütüsüyle geldim, cumartesi tampon ve kapı bantlarını boyatmayı düşünüyorum sizinde görüşlerinizi alalım..
Yep yeni kafa ütüsüyle geldim, cumartesi tampon ve kapı bantlarını boyatmayı düşünüyorum sizinde görüşlerinizi alalım..
yok kardeş bende taktırdım sonradan sökmediler arabayı kanala çıkarttık altta koruyucu plastiği söktü sadece adam sonda da monte etti sisleri yerine tamponu söktürme boş yerehalil abi sokemden kesebılıyolarda arkadan tuturamadıkları ıcın sısı sokmek zorundalarımıs..
Benim bildiğim ne kadar istersen o kadar ayarlanabiliyor torsiyonlar ama yanlışta biliyor olabilirim..
Patinaja düşeceğini sanmam zaten sen çok düşürmeyi düşünmüyorsun..
Ama arka torsiyondan düşürülünce çok zıplıyor diyende var zıplamıyor diyende bilen kişilere sormak lazım..