- Konuyu Başlatan
DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
Rengi filan aynı galiba Özelliği nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah Atakan Senden Ricam Dr.Renaulttan 100 W İcin Bilgi Alip Bizi Aydinlatsan Taktik Ama İs Acmasin Basima Daha Oncede 100 W Ampul Kullandim Gerci Kangoolar Da Ama İcim Rahat Degil NedenseGüle güle kullan abi..
Rengi filan aynı galiba Özelliği nedir?
Tamam abi sorarım..
Abi yalnız bu 100 W ampuller uzun kullanımda far içinde kararmalara sebep oluyor diye okumuştum..
Çok iyi aydınlatıyor kısalar üstelik...Eyvallah Atakan Senden Ricam Dr.Renaulttan 100 W İcin Bilgi Alip Bizi Aydinlatsan Taktik Ama İs Acmasin Basima Daha Oncede 100 W Ampul Kullandim Gerci Kangoolar Da Ama İcim Rahat Degil NedenseRengi Sarimsi Fotolarda Cok Belli Olmuyor Ama Gece Suruslerinde Ozellikle Yagmurlu Karli Havalarda Cok İyi Bir Yol Fotosu Linki Ay İsigi Olmasa Renk Daha Sarimsi Photo by apsuvai • InstagramKisalar Ustelik Bu Foto
Camlar zaten atermik değil her tarafına yapıştırılabilir ama siyah bölümde olur bi fark yok bizim camlardaBu hafta HGS aldık ama camda orası burası derken yapıştıracak yer yok gibi
Bu yağmur sensörünün yanında camda siyah delikli bi yer var acaba oradan okurmu bilgisi olan varmı ?
Park ampul yerinde bizimkinden farklı bir ampul var .Sizce nedir ledli filan mı? (kaynak Renault-Modeller-Ticari Araçlar-Yeni Kangoo Multix-Galeri)
![]()
Acaba yakın çekilmiş bi fotoğraf varmı merak ettim şimdiLedli değil sadece camı farklı normal turuncu yanıyor. Nissan note larda fabrika çıkışı bunlardan var philips marka ,ama şöyle birşey var resmen altın değerinde bu ampul ler heryerde bulunmuyor. Nissan servisinde bile ana merkezinden sipariş üzerine getirtiyoruz demişlerdi ampullerinin kıymetini bil dediler. Çiftinin yaklaşık 50 lira gibi bir rakam ı var sanırım . Osram da olduğunu ve philips de olduğunu biliyorum başka markada da görmedim şu an a kadar.
Siyah yere yapıştırıyorum bak sonra karışmamCamlar zaten atermik değil her tarafına yapıştırılabilir ama siyah bölümde olur bi fark yok bizim camlarda![]()