Renault latitude mi toyota corollamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alican42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alican42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arktslar sıfır renault veya toyota arasında kararsızım sizce hangisini almalıyım megan 2 pirvilajjım var saygılar

Şirkette ki latitude kullanan arkadaşlar çok memnun. Çok konforlu bir araba. Ama toyotolar da öyle. Karar senin.;)

Corolla değil avensis deseniz kıyaslardım ama corolla ile karşılaşınca kesinlikle Latitude. :)

ilginç bir kıyas fluence corolla deseniz ben yine fluence derim. kaldıki latitude d segment bir araç kesinlikle latitude. büyük ihtimal dizel olacak araç corolla 1.4 dizel sizi tatmin etmeyecek.

Latitude her şartta Corolla'yı döver... :)

Latitudeeee :)) tecrube ile sabit :))

tapatalk ile birlikte yanlaya yanlayaaa gonderildi..

​Latitude.:eyv

Babamda corollo mevcut gayet güzel araçlar sorunsuz rüzgar sesi almaz 180 kadar genelde hatasızdır.Ama tasarım özellik bakımından Latitude alın derim daha hoş bence.Tabi sizin görüşünüz önemli

kesinlikle corolla derim ki almayı istediğim araçta corolla yada avensis. renaulttan uzak dur

kesinlikle corolla derim ki almayı istediğim araçta corolla yada avensis. renaulttan uzak dur
Renault tan uzak dur diyip adamın aklını karıstırma derim. Olumlu olumsuz yanları vardır , corolla dedigin araba latitude yanında yavrusu kalır. Segment farkını konusmuyorum bile. Makam aracı olarak her yerde Latitude görebiliyorum Bursa'da, Corollayı sadece jandarma komutanlarında görüyorum bu arada.

Geri