Renault megane 1.6 16v dynamique sw

RENAULTMEGANEDYNAMIQUESW

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yolda giderken hız 130 km'ye çıkınca (bip,bip) uyarma sesi geliyor.Bu sistemin adı nedir.
Bir önceki MEGANE 1.6 16V RTE vardı, ondada vardı

Tüpten benzine geçiş sinyali olması. Sanki gaz yetmiyor da benzine geçiyor gibi.

Megane 1 lerde varmıdır bilmiyorum, üst modelde bazılarında renault can clip ile speed alert açılıyor. 130km/sa hızda uyarı veriyor. Varsa belki bundan da olabilir.

Aracim; RENAULT MEGANE DYNAMIQUE SW,2002 MODEL, 1.6 16v 107 beygirdir hiç tüp takilmamiştir.

-can clip ile speed alert ne demek açıklarsan cok iyi olur.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hız limiti uyarısı . Aracınız için gerçekten güzel bir özellik bence

Renault can clip aracın obd portundan bağlanarak her türlü veriyi görüp izin verilen bazı özelliklerini bilgisayardaki bir programında desteği ile açıp kapatabildiğin, hataları silebildiğin bir cihaz. Hani denir ya bilgisayara bağlattım aracı diye o tarz bir cihaz. Hangi menüde olduğunu hatırlamıyorum üst modellerde vardı speed alert diye bir ibare. 130km/sa hızda yüksek hıza çıktığını gösterir uyarı veriyordu. Ama megane 1 lerde hiç denk gelmedi bana. Yetkili servisin bilgisi vardır muhtemelen. Bu cihaza sahip birisi bakabilir sanayide illaki vardır.

Öncelikle teşekkür ederim.

Aslında merak ettiğim bu limiti nasıl yükseltip yada azalttığımız'dır

bende 1.6 rta var 2001 mod. 8 valf o ses yok bizde.
bizim araba boş :)
O ses olsada iyi olmazdı çünkü ben çok hızlı kullanıyorum.

ARACIM BU
1dPQv1.jpg
[/URL]

v4z1Rp.webp

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim.

Aslında merak ettiğim bu limiti nasıl yükseltip yada azalttığımız'dır

Bildiğim kadarıyla sadece açıp kapanabiliyor. Hız ayarlamasına dair bilgim yok malesef.

Bu arada aracınızında maşallahı var. Allah kazadan beladan korusun.

Geri