23 Ocak 2013 #11 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 ayaklarına sağlık Mehmet kardeşim
23 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #12 memo_16 Bilgi Girilmemiş velituncez' Alıntı: Hergün mst kullanıyorum ve hergün ayrı bir zevk alıyorum. Gerçekten görünüş, keyif ve performans gayet iyiiii. Genişletmek için tıkla ... Görünüşü falan gerçekten beni bitiriyor, tam istediğim tarzda, hem sportif hemde ailelere hitap ediyor *USTA' Alıntı: 130 hp dci MST 10 numara... Mercedes'e diyecek laf bulamadım,muhteşem... Sağolasın kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mustafa abi Onur GONULLU' Alıntı: ayaklarına sağlık Mehmet kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol kardeşim
velituncez' Alıntı: Hergün mst kullanıyorum ve hergün ayrı bir zevk alıyorum. Gerçekten görünüş, keyif ve performans gayet iyiiii. Genişletmek için tıkla ... Görünüşü falan gerçekten beni bitiriyor, tam istediğim tarzda, hem sportif hemde ailelere hitap ediyor *USTA' Alıntı: 130 hp dci MST 10 numara... Mercedes'e diyecek laf bulamadım,muhteşem... Sağolasın kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mustafa abi Onur GONULLU' Alıntı: ayaklarına sağlık Mehmet kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol kardeşim