Renault Megane 4 Jant

Naturezza

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ,

Bugün babamla beraber Renault bayisinden 2021 Megane 4 Joy aldık.Araçta bildiğim kadarıyla çelik jant yokmuş jant kapağı varmış.
Jant kapağı nedir , herhangi bir problemi olur mu , dayanıklılığı nasıldır , bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi ?

Kara jant, saç jant diye tabir edilen jant var aracınızda. Adi üstünde kara olduğu ve görsel olarak pek şık durmadiği için üzerine bir kapak kapatılır. Diğer alaşım jantlar dan mukavemet ve dayaniklik olarak daha üstündür.Kirilmaz,çatlamaz,akmaz ,kokmaz.Malzeme olarak genellikle dökme çelik kullanılır ama korozyona karşı pek dayanıklı değildir.Alasim jantlar dan üstündür ama görsellik konusunda ki eksiginden dolayı pek tercih edilmez. Kaliperi ve diski görmemek sizin için sorun değilse, memnun kalırsınız.

Bilgilendirdiğin teşekkür ederim üstadım

Kara jant, saç jant diye tabir edilen jant var aracınızda. Adi üstünde kara olduğu ve görsel olarak pek şık durmadiği için üzerine bir kapak kapatılır. Diğer alaşım jantlar dan mukavemet ve dayaniklik olarak daha üstündür.Kirilmaz,çatlamaz,akmaz ,kokmaz.Malzeme olarak genellikle dökme çelik kullanılır ama korozyona karşı pek dayanıklı değildir.Alasim jantlar dan üstündür ama görsellik konusunda ki eksiginden dolayı pek tercih edilmez. Kaliperi ve diski görmemek sizin için sorun değilse, memnun kalırsınız.

yeni sac jantlarda boşluklu yapıyorlar fren diski görünüyor diye biliyorum ondan görsel olarak da fena değil, yeni sac jantlarda eskiden olduğu gibi kapakları da eğreti durmuyor bu da görseli destekliyor olan bir arkadaş resim atabilirse daha güzel olur benim de bir arkadaş aldı yeni o da merak ediyordu.

Geri