arkadaşlar ben bu durumdan iyi kıllanmaya başladım...kötü 2 tavan çıtası 400 lira sis farlarının tanesi 150 lira,benzin pompası 800 lira,egsoz manifoldu indirimli 600 lira bu neyin nesidir kimin fesidir? aracın piyasası 10 la 13 arasında değişiyor..komple girsen araca sanırım 60 milyardan toplarsın... reno genel anlamda çook su koyu vermiyen parçası makul kolay bulunan iş görür italyanlara göre iyi bir arabadır halkın bildiği (renodan sonra italyana kesinlikle yanaşmam oda ayrı bi konu)... mazur görün hepimiz reno kullanıyoruz ama nedir bu fiyatlar bi anlam veremiyorum.. ürünlerin serilerini giriyorum uk de fr onlarda açılan sayfalarda fiyatlar 80 euro 90 euro taş çatlasın en yüksek fiyatı 340 euro ile oda sigorta kutusunda gördüm ki oda set anahtar enjeksiyon beyni sigorta kutusu.. bu türkiyede oluyor 2000 tl.. nedir olay?gümrükten girerken okuyup üflüyolar üfürükçü parası mıdır nedir anlamıyorum kıllanmaya başladım benim 2 yılda yatırdığım parayı pederin hurdaya 13 yılda yatırmamışızdır 2 kere kazadan sanayiye girdi en pahalı parçası farlarıydı onun dışında tık yok arabada..2 kere yolda kaldı 2 sindede mazot bitmişti 13 yılda olan bu ben 2 yılda 3 kere yolda kaldım biri kaptör okuyucu biri bobin biride benzin pompası... bi yerini yaptırıyorum bi yerden su koyu veriyor orayı yaptırıyorum tmm diyorum başka bi şey çıkıyor...ben sona geldim gibi gibi görünürde manifoldla marş motorundan hafif bir gıcırtı geliyor yağlanması lazımmış bunlarıda yaptıktan sonra normal bakımları hariç 2 yılda beni 1 kere daha yolda koy versin satıcam kara düzenin gözünün yağını yiyim yağını suyunu koy git arabadan soğumaya başladım ciddi şekilde...