Renault PC ye bağlatma ücreti ???

ben de geçenlerde aracımı bilgisayara bağlattım sürekli gittiğim servise. işim bitti hocam 60 lira borcunuz dediler. sonrada iyilik yapmışlar gibi sürekli müşterimizsiniz bu bizden olsun dediler. tabi bu arada bende küfür edebiyatında aklımda olan bütün eserleri saydım.
yani 60 lira istiyorlar arkadasım..
aynen öyle bende izmir ren ser de bağlatmıştım bir bucuk yıl önce 40 lira borcunuz demişti biraz çıkışınca yok demişlerdi :D

Sorun çözülse yanmamda çözülmezse yazık olur paraya

Aracı pc ye bağlatmak 50 tl ücretli arıza bulunup da yaptırırsa o ücret bizden ama arızayı öğrenip de gitmek isterse 50 tl alıyoruz....

Bugün İzmir/Tire servisi bilgisayara bağlatmaya 50 TL istedi, 30 TL verdim.

Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür...Geçen İnternette Renault servislerin kullandığı Diagnostic cihazının altını çiziyorum taklitlerinin fiyatları vardı 900 YTL başlayarak 6500 ytlye kadar fiyatlar gördüm.Bu cihazlarla bağlanırken çok dikkat edilmeli bence yetkili servisler tercih edilmeli yanlış bir tık otomasyonda iyibir hasara yol açabiliyor....
Ben Fabrikada PLC S7 On Off yapayım derken yanlışlıkla Mpres yapıp programı silmiştim...Yüklesende uçan ayarlar ve girilen set değerleri kaybolduğu için saatlerce uğraşmıştık.

Geri