Renault Talisman Elektrikli Bagaj Açma Kapama

Hakan Bey merhaba. Maalesef bu ürün sedan Talisman'a uygun değil. Estate olan için üretilmiş bir ürün. Bir de sadece sağ ve sol pistonları satıyorlar. Ara kablo seti, ecusu vs yok.

Of ya :( araştırmaya devam diyecem de siz şu anda alternatif yok dediyseniz ben umudu kesiyim en iyisi..

Bu arada yolcu koltuk işini çözdüm :)

@Befe hocam merhabalar. Sahibinden bu linkte satılan ürün hakkında satıcıyla görüştüğümde talisman a da uyumlu olduğunu, uygulama yapıldığını söylediler, yine aynı şekilde bu videoda da kullanılan kitin talismana uyumlu olduğu söyleniyor.

siz talisman la megane 4'ün bagajları hususunda hepimizden daha teknik bilgiye sahipsiniz evelallah:) sizce bu kitler işimize yarar mı ne dersiniz?

Montajı kendim yaptım.Kiti G.Koreden getirttim.Kasım Ayı içerisinde birkaç adet prototip imal edildi.2 ay tecrübe edildi.Ocak başında seri üretime geçilerek,testleri tamamlandı.
Merhaba talisman için intale Paris aksesuarlar oluyor onları yurt dışından nasıl getirebilirim

Merhaba. 30 euro üzeri bireysel satın alımlarda Gümrük Beyannamesi doldurulması gerekiyor. Bireysel olarak bunu doldurmak pek mümkün değil. Bu sebeple gümrük müşavirliği firmalarına başvurmalısınız. O da hizmet bedeli olarak çok tuzlu bir miktar istiyor. Astarı yüzünü geçer. Ebay'den bulabilirsiniz bu tarz aksesuarları. Ne arıyorsunuz aksesuar olarak?
Mesela bende komple faz-2 ön tampon takımı var. Onun krom ızgaraları önünde initiale paris yazıyor. Ancak ben parça parça satmıyorum. Tamamını satıyorum. Izgara ve tampon kromajları çıkma, tampon dahil geri kalan şeyler sıfır.

Merhaba. 30 euro üzeri bireysel satın alımlarda Gümrük Beyannamesi doldurulması gerekiyor. Bireysel olarak bunu doldurmak pek mümkün değil. Bu sebeple gümrük müşavirliği firmalarına başvurmalısınız. O da hizmet bedeli olarak çok tuzlu bir miktar istiyor. Astarı yüzünü geçer. Ebay'den bulabilirsiniz bu tarz aksesuarları. Ne arıyorsunuz aksesuar olarak?
Mesela bende komple faz-2 ön tampon takımı var. Onun krom ızgaraları önünde initiale paris yazıyor. Ancak ben parça parça satmıyorum. Tamamını satıyorum. Izgara ve tampon kromajları çıkma, tampon dahil geri kalan şeyler sıfır.
Sarı sitede bi kaç ay önce bi araç görmüştüm iç taraftan kapı açma kollarında intale Paris yazılı ambiyans ışıkları falan vardı baya güzel duruyordu

Ebay'de vardı eskiden.. Hala var mıdır bilmiyorum. Araştırmanız lazım. Sonra da gümrük müşavirliği firması ile gümrükten çektirmeniz lazım. Astarı yüzünü geçer. 100 dolarlık malzemeye muhtemelen 1000 usd verirsiniz.

Ebay'de vardı eskiden.. Hala var mıdır bilmiyorum. Araştırmanız lazım. Sonra da gümrük müşavirliği firması ile gümrükten çektirmeniz lazım. Astarı yüzünü geçer. 100 dolarlık malzemeye muhtemelen 1000 usd verirsiniz.
Bu arada YouTube da ki videoları izledim gerçekten hepsi de emek dolu kendi adıma teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Befe
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için. Selamlar.

Geri