Renault Trucks Ziyaret

SinanSoylu

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
tasuvere.webp
Ankara Kücükkayaştaki Renault Trucks'a - 2 senedir yazlari vakit gecirmek icin calistigim yer- gittim malum is arkadaslarim (abilerim) sayilirlar gecerken ugrayayim dedim yine tirlara filan bakarken aklima geldi dedim bir fotograf alayim arabamla da koyayim RFC ye :)
Renault Magnum un Torunu Megane boy farkina dikkat :D
urunype7.webp

Bizim Balıkesir'ede Açıldı Renault Truck Şubesi Bende Bir Ara Ziyaret Etmeyi Düşünüyorum, Hazır Sakallarım'da Uzunken Bir Kamyoncu Edası İle Gideyim Diyorum qw

gidip de kataloglara bakarsiniz diye dusunuyorum sansiniz varsa belki bi iki tane teslimat icin tuttuklari varsa onlara bakabilirsiniz 30000 40000 tl lik arac degil o kadar da cok satilmiyor binek gibi sonucta :) bi de genelde bizim oraya musteri gelmezdi bizim satis elemanlari musteriye giderdi :):)

Son düzenleme:

la memo ajanlik yapilmayacak gibi degil kardesim kismet olursa gidelim de bi magnumun koltuguna otur kalkmak istemezsin ben butun sirkete selam veririm sohbet ederim sen orda oturur kalirsin o derece bi daha da scenice binmezsin :D

la memo ajanlik yapilmayacak gibi degil kardesim kismet olursa gidelim de bi magnumun koltuguna otur kalkmak istemezsin ben butun sirkete selam veririm sohbet ederim sen orda oturur kalirsin o derece bi daha da scenice binmezsin :D
hehehehe doğrudur kardeşim tırlara karşı bi merakım var zaten sürekli Euro Truck Simulatör falan oynuyom ama daha hiç tıra binmek nasip olmadı :D

adres renault kocaslanlar sanırım değil mı

Galaxy Wonder cihazimdan gönderildi.

adres renault kocaslanlar sanırım değil mı

Galaxy Wonder cihazimdan gönderildi.
Ankaradaki Ali Rıza Onat Motorlu Araçlar diye geçiyor koçarslanlar Bursa/İnegölde :eyv

Geri