Renault yeni clio 4 anahtar kartı

hüseyincan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar renault clio nun anahtar kartının üstünde ne var bilgilendirip birde fotoğrafını çekip koyma şansınız varmıdır ortak paylaşımdır...bütün merak edenler görsün şimdiden teşekkürler...

clio.card.webp

far açma tuşuda varmıydı :)
benim icon dizel 10 gün sonra geliyo yuhiii:) teşekkürler.

Anahtar kart resimdeki gibi. Işık butonu iç lambaları açıyor ikinci defa basılırsa kapanıyor ama basmaz iseniz bir müddet sonra otomatik kapanıyor iç lambalar. Bagaj açma tuşu gibi görünen tuş ise sadece flaşörleri çalıştırıyor bir müddet aracın yerini tespit için.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anahtar kart resimdeki gibi. Işık butonu iç lambaları açıyor ikinci defa basılırsa kapanıyor ama basmaz iseniz bir müddet sonra otomatik kapanıyor iç lambalar. Bagaj açma tuşu gibi görünen tuş ise sadece flaşörleri çalıştırıyor bir müddet aracın yerini tespit için.

sadece bagaj kilidini açmıyor mu o, o işe yarar ya yoksa niye koysunlar onu oraya :D kendi arabamızdada var o tuş ordan biliyorum :eyv

bagaj işareti bizim arabanın bagajını açıyor flaşörleri çalıştırmıyor sanırım. ya da iki kere mi basmak lazım bilemiyorum denemek lazım :)

Arkadaşlar benim aracımda bu şekilde farazi konuşmuyorum.

Arkadaşlar benim aracımda bu şekilde farazi konuşmuyorum.

Karttaki o düğmeye basınca sadece bagaj kilidin açılır ve dörtlüler uyarmak için yanıp söner,dörtlüler yanıyor ve bagaj kapısı açılmıyorsa servise göstermelisin...

Karttaki o düğmeye basınca sadece bagaj kilidin açılır ve dörtlüler uyarmak için yanıp söner,dörtlüler yanıyor ve bagaj kapısı açılmıyorsa servise göstermelisin...

aynen, açmıyorsa sıkıntılıdır, öyle yer belli etmek için değil o tuş :D

aynen, açmıyorsa sıkıntılıdır, öyle yer belli etmek için değil o tuş :D

Arkadaşlar sizin aracınız da Clio4 ve bu tuş bagaj kapağının kilidini açıp flaşörleri çalıştırıyor bir müddet doğru mu anladım?

Geri