RenaultFanClub Artık Tapatalk'ta

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Uzun süre önce girmesi zordu özellikle android ve Windows Phone işletim sistemlerinde forumumuz bulunamıyordu artık dahada güçlendirilerek kolay bulunabilir hale geldi Tüm RFC ekibi, Ailesine Teşekkürler ve Hayırlı Olması Dileğimle.

Windows Phone Cihazımdan Tapatalk Programı İle Gönderildi...

Wp tapatalkdan örnek.

Windows Phone Cihazımdan Tapatalk Programı İle Gönderildi...

Ben giriyorum tapatalktan. :eyv

bende yaklasik 6 7 aydir buradan tapatalk kullaniyorum

​Ben safariden giriyorum, daha iyi oluyor pc'den girer gibi.:)

telefonu değiştirince aynı sıkıntıyı çekmniştim girilmiyodu tapatalk bulmuyordu daha sonra kendi çabalarımla çözmüştüm ama gelmesi iyi oldu yalnız eski tapatalk çok güzeldi güncelleme hiç güzel olmamış

uzun zamandan beri ben tapatalktan giriyorum.

Girişimlerimiz işe yaramış anlaşılan...

abi tapatalkta sorunmu vardiki

Tapatalk programı ios da sağlamdı, bazı versiyon androidlerde sorunluydu en çokta tablet versiyonunda sorun vardı baya bir RFC ekibimizden abiler eklentiyi eklediler ama birtürlü diğer forumlar gibi o dediğim bazı versiyonda sorun oldu örnek Usta abi 1.2.3 versiyonunda buldu ve ekledi ama güncelleme geldi 1.2.4 veya 1.3.1 versiyonunda bulunmadı başka yandaş forumlar çıkıyordu. Benim özelliğim deki telefon Windows phone telefonlarda wp mağazasında indirdim ve 3 kere güncelleme geldi o üç guncellemede bende durmadan ing,Türkçe renaultfanclub.com ekleyin diye mesaj attım 4. Güncellemeyi yaptım neyse rfc renaultfanclub yazarak buldum. :) çunku kullanımı kolaydı sizinlede haberini verip paylaşmak istedim.

Geri